Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Logistics Interface

Logistics Interface

  • Snadná komunikace mezi zařízeními ve skladu a softwarem.
  • Inovativní řešení pro digitalizaci a automatizaci.
  • Maximální efektivita a transparentnost díky optimální systémové integraci.
  • Vysoká flexibilita díky modulární konstrukci.
  • Rychlá implementace díky snadnému napojení.

Logistické rozhraní Jungheinrich

Logistické rozhraní je všestranně využitelné komunikační rozhraní, které vytváří inteligentní systémy propojením strojů a procesů ve skladu. Umožňuje snadnou a efektivní komunikaci mezi Jungheinrich vozíky, zařízeními ve skladu a softwarem pro řízení skladu jako je např. Jungheinrich Warehouse Management System (WMS) či alternativně jiným nadřazeným host systémem. Ale i v malých skladech, které nedisponují WMS, má logistické rozhraní své výhody - od příjmu zboží bez tisku dokumentace, přes managementu položek pro výtahové regály a karuselové zakladače až po naše inteligentní asistenční systémy k optimálnímu řízení vozíků a efektivním procesům ve skladu. Využitím logistického rozhraní dovedete Industry 4.0 a průmyslový internet věcí (Internet of Things - IoT) přímo do vašeho skladu.

Výhody



FUNKCE LOGISTICS INTERFACE


Asistenční systém - warehouseNAVIGATION


warehouseNAVIGATION

warehouseNAVIGATION umožňuje poloautomatickou jízdu na požadovanou pozici ve skladu s úzkými uličkami - optimalizovanou z hlediska trasy, času a energie. Zpětná vazba do řídícího systému probíhá automaticky a zcela se zamezí nesprávnému naskladnění nebo vyskladnění. S pomocí warehouseNAVIGATION se Vaši zaměstnanci mohou plně soustředit na obsluhu vozíku. Rozsáhlá podpora warehouseNAVIGATION také snižuje nároky na zaškolení nových zaměstnanců a umožňuje jim po velmi krátké době efektivně obsluhovat vozíky.

Asistenční systémy - liftNAVIGATION

liftNAVIGATION

liftNAVIGATION podporuje Vaše zaměstnance při skladování a vychystávání zboží pomocí vozíků Jungheinrich. Rozhraní Jungheinrich Logistics Interface zajišťuje jednoduchý přenos předvolby výšky zdvihu z Vašeho hostitelského systému nebo systému řízení skladu přímo do ovládání retraku.
Díky funkci liftNAVIGATION je zajištěno poloautomatické přiblížení ke správné výšce na požadované skladovací pozici. Pro obsluhu to znamená efektivnější manipulaci s těžko dostupným zbožím ve velkých výškách se výrazně lepší ergonomií a bezpečností práce ve skladu.

Výtahový regálový systém

Logistics Interface pro LRK/ PRK

Díky použití výtahových systémů potřebujete až o 85 % méně místa pro uskladnění zboží. Logistické rozhraní Jungheinrich propojuje LRK nebo PRK s Vaším řídícím systémem nebo řídí systém skladu zcela samostatně, což umožňuje efektivně řídit logistické procesy a zásoby v LRK/PRK.

Mobilní regály

Logistics Interface pro posuvné regály

Ruční otevírání a zavírání řad posuvných regálů může být časově náročné a nepohodlné. Logistické rozhraní Jungheinrich se stará o kompletní komunikaci a správu mezi Vaším řídícím systémem a řízením regálů, aby byla manipulace se zbožím  ještě efektivnější. Přímé spojení zajistí, že správná ulička bude otevřena ještě před příchodem Vašeho zaměstnance k regálu.

Automatické vozíky

Logistics Interface pro automatické vozíky

Maximalizujte efektivitu Vaší flotily vozíků a spolehlivě automatizujte přepravu mezi jednotlivými místy. Logistické rozhraní se stará o komunikaci mezi Vaším systémem ERP nebo WMS a automatickým vozíkem nebo samostatně zajišťuje hladké a inteligentní provádění přeprav. Uživatelsky přívětivé rozhraní a flexibilní možnosti rozšíření činí ze systému řešení připravené na budoucnost.

UPC

Logistics Interface pro další systémy

Kromě již zmíněných systémů a zařízení lze k logistickému rozhraní Jungheinrich inteligentně připojit například systém Jungheinrich UPC nebo systém easyPilot s navigací driveNavigation pro lepší vychystávání objednávek.

Vlastnosti

Podobné výrobky

Máte otázky?