Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Logistické systémy
Stále v pohotovosti - kdekoliv a kdykoliv

Servis logistických systémů

Jungheinrich spojuje kompetence výrobce se zkušenostmi a odborností dodavatele komplexního řešení. Od plánování přes realizaci až po servis a podporu od pracovníků našeho zákaznického servisu. 

Jsme tu pro vás 24 hodin denně!

Pokud porucha omezí výkon Vašeho systému, budeme hned u Vás. Poskytneme Vám spolehlivou podporu a zajistíme tím požadovanou disponibilitu zařízení. Naši odborníci na software z centrálního oddělení technické podpory mají dlouholeté zkušenosti a pomohou Vám vyřešit problém prostřednictvím vzdáleného přístupu. A pokud by to nebylo možné, zastaví se u Vás co nejdříve náš kvalifikovaný servisní technik. To Vám můžeme zaručit díky naší široké servisní síti, čítající přes 150 servisních techniků v ČR. Po celém světě samozřejmě platí naše jednotné vysoké standardy kvality. Můžete si být vždy jisti, že prostoje Vašeho logistického systému budou zkráceny na absolutní minimum. 

Logistické systémy

Přehled našeho výrobního portfolia

Servisní a technická podpora na míru

Úzká spolupráce mezi centrální horkou linkou technické podpory pro software a řídicí techniku a místním servisem zaručuje vysokou disponibilitu zařízení a hladký provoz Vašeho logistického systému. Soustřeďte se na své podnikání – my se postaráme o Vaše zařízení. 

Přehled výhod servisu a technické podpory pro logistické systémy:

  • Vysoká míra bezpečnosti procesu – zajištěním disponibility zařízení.
  • Maximální jistota a transparentnost nákladů – poskytnutím individuální nabídky služeb a technické podpory.
  • Vyšší úspora času – jediná kontaktní osoba pro Váš logistický systém.
  • Delší životnost zařízení – zajištěním pravidelné údržby a kontroly zařízení.
  • Vyšší výkonnost – investujte více času do vlastního podnikání. 

Podívejte se, jak probíhá servis logistických systémů:

Vždy s jistotou – s našimi komplexními službami pro logistické systémy

Kdykoliv a kdekoliv se co nejrychleji postaráme o udržení stavu Vašich zařízení a strojů k dosažení hladkého provozu logistického systému.

Náš servis zahrnuje následující služby:

Všechny tyto služby můžeme nastavit v souladu s individuálními požadavky zákazníka.

Technická podpora pro logistické systémy

Logistické systémy konzultace

Jsme tu pro Vás 24 hodin denně

Naši pracovníci technické podpory jsou Vašimi prvními kontaktními osobami v případě poruchy nebo při obecných otázkách spojených s Vaším logistickým systémem. Pracují zde výhradně zaměstnanci s dlouholetou zkušeností, kteří zpravidla dokáží vyřešit většinu Vašich požadavků přímo pomocí vzdáleného přístupu. Pokud to není možné, kontaktují naši zaměstnanci ihned místního servisního technika.
Na závažné požadavky na technickou podporu reagujeme zpravidla během několika minut, maximálně do hodiny. Tím pro Vás minimalizujeme riziko prostojů a zajistíme maximální výkonnost Vašeho systému 365 dní v roce. 

Naše technická podpora Vám poskytne pomoc v následujících oblastech:

Mapa logistických systémů
Servisní technik

Globální síť Jungheinrich - jsme Vám vždy a všude nablízku.

Denně zajišťuje více než 5.400 zkušených servisních techniků a celkem více než 6.300 pracovníků v odděleních poprodejních služeb po celém světě bezpečný, spolehlivý a hladký provoz Vaší logistiky. Přitom stavíme na našich kompetencích výrobce, na využití nejmodernějších diagnostických nástrojů a na vysoké dostupnosti náhradních dílů. 

Máte otázky?