Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Ochrana lidí

Ochrana lidí

Ochrana lidí je pro nás na prvním místě. K našim produktům Vám nabízíme celou řadu volitelného vybavení, které ochrání Vaše zaměstnance před kolizemi s vozíky a dalšími nehodami. Ergonomické pracoviště obsluhy navíc zajistí dlouhodobé odlehčení práce pro Vaše pracovníky.

Ochrana lidí

Systém rozpoznání osob Jungheinrich

Abyste měli vše pod kontrolou.

Kamera na couvání s funkcí rozpoznání osob je inteligentní jízdní asistenční systém, který brání kolizím mezi člověkem a vozíkem. Při couvání systém pomocí stereokamery skenuje nebezpečný prostor a rozpoznává nejen překážky, ale dokáže přitom také rozlišit mezi člověkem a předmětem. Pokud je v bezprostřední blízkosti za vozíkem nějaká osoba, aktivuje systém jak optickou, tak zvukovou výstražnou signalizaci. Řidič tak má vše neustále pod kontrolou a může včas reagovat.

Výhody pro Vás:

  • Předcházení nehodám s úrazy osob
  • Usnadnění práce řidiče
  • Snadná dodatečná instalace a bezúdržbové provedení

Ochrana lidí

Školení řidičů

Nekvalifikovaná obsluha vykonává nekvalifikovanou práci. To může být drahé! Takovou drahou zkušenost Vám ušetří řidič, který dokáže opravdu odborně zacházet se svým vozíkem. Správnou cestou k dodržování všech předpisů a k bezpečnému, hospodárnému používání manipulační techniky je školení řidičů organizované firmou Jungheinrich.

Základní školení

S námi jezdíte bezpečně

Řidič, který má vzdělání v souladu se směrnicemi profesních svazů, přispívá ke zvýšení provozní bezpečnosti a využívá svůj vozík efektivněji. Přímá cesta ke kvalifikovanému vzdělání a k dodržení všech nařízení a předpisů vede přes školení řidičů Jungheinrich a průkaz pro řidiče VZV.
K získání informací o obsahu a termínech školení řidičů nás kontaktujte na telefonním čísle: +420 313 333 113.

Školení pro vychystávání

Absolvování tohoto školení opravňuje výhradně k řízení horizontálních vychystávacích vozíků.

Školení pro úzké uličky

Absolvování tohoto školení opravňuje k řízení regálových zakladačů a odpovídá stupni 2 podle DGUV 308-001. Povinným předpokladem je řidičský průkaz stupně 1.

Bezpečnostní školení

Také řidiči vozíků s delší praxí občas udělají chyby. Kromě toho je podle předpisů profesního svazu (předpis DGUV 1/§4) nutné každoroční školení. Pro tento okruh účastníků nabízíme speciální školení na míru. Osvěžíme znalosti s orientací na praktické využití a přidáme cenné informace ke zvýšení bezpečnosti.

Další informace o našich bezpečnostních produktech najdete zde:

Máte otázky?