Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Press, Newspapers_[MAM-49825]

JéHáčko

Firemní časopis informující o novinkách v oblasti manipulační techniky a jejich použití v praxi. Přečtěte si aktuální číslo!

Žlutá manipulační technika v Coca-Cole a Zetoru. Rozhovor s designérem Lego stavebnic a novinky nejen ze světa logistiky - to vše v novém čísle JéHáčka.

V tomto čísle se můžete dočíst o tom, jak vozíky pomáhají v plzeňském pivovaru či při přepravě pletacích strojů a jak jsme položili základní kámen nové továrny.

Dočtete se o tom, jak vozíky JH zefektivňují logistiku v Alza.cz, jak funguje servis a distribuce náhradních dílů či rozhovor se strongmanem Jiřím Tkadlčíkem.

Dočtěte se v něm o tom, jak pomáhají v provozu automatické vozíky, jakým výzvám musel čelit náš servis během koronaviru a také rozhovor s Liborem Podmolem.

Podzimní číslo časopisu obsahuje využití automatického vozíku v expedici zboží, rozhovor s Jakubem Kubíčkem a mnoho dalších zajímavostí. Přečtěte si ho!

Jarní číslo firemního časopisu obsahuje první realizaci Miniloadu v ČR, rozhovor s Martinem Prokopem a mnoho dalších zajímavostí. Přečtěte si ho!

Máte otázky?