Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Baterie a nabíječky
Vždy nabité a připravené k použití

Servis baterií a nabíječů

Servis baterií a akumulátorů, náhradní akumulátory a servis nabíječek: Jungheinrich nabízí kompletní služby pro Vaše elektrické vozíky. Logistika Vašeho skladu tak zůstane v pohybu 24 hodin denně.

Aby mohl sklad hospodárně fungovat, musí být elektrické vozíky neustále nabité. Vytvořili jsme komplexní servisní balíček pro elektrifikaci Vašeho vozového parku. Od poskytnutí náhradních a pronajímatelných baterií přes rady týkající se péče, kontroly stavu až po údržbu baterií. Servis od společnosti Jungheinrich zajistí funkčnost Vašich nabíječek tak, aby baterie nebyly během nabíjecích cyklů poškozeny a byly dlouhodobě použitelné.

Výhody pro Vás:

  • Kompetence výrobce
  • Prodloužení životnosti Vašich baterií a nabíječek
  • Zvyšování výkonnosti a bezpečnosti Vašich vozíků

Servis nabíječek

Taky máte raději jistotu? Pak je náš bezpečnostní servis pro nabíječky tím pravým řešením!

S našim bezpečnostním servisem máte vždy jistotu v oblasti dodržování předpisů BOZP a předpisů profesních svazů (např. DGUV, předpis 68). Kromě technické kontroly za Vás také převezmeme starost o kontrolu a dodržování lhůt k provádění kontrol a všechny s tím spojené administrativní činnosti.
Využijte výhod naší kontroly podle DGUV, předpis 3 a VDE 0701/02.

  • Maximální bezpečnost pro všechny pracovníky obsluhy.
  • Přesné dodržení všech předpisů.
  • Dlouhodobá jistota investice do vozíku, baterie a nabíječky.
  • Kontrolní štítek.
  • Podrobný protokol.

U nás najdete vhodnou nabíječku prakticky pro každou technologii baterie a každou oblast. To vše pro maximální životnost a výkon baterie.

Více informací

Nabíječky

Servis baterií

K dosažení dlouhodobého konstantního výkonu potřebujete správného dodavatele energie. Ať už potřebujete náhradní  baterii nebo si chcete baterii pronajmout. S námi máte jistotu. Počínaje kontrolou stavu baterie, přes vyčištění baterie až po pravidelnou údržbu. Máme pro Vás vhodný produkt.

Jungheinrich je průkopníkem v oblasti elektromobility. Přesvědčte se sami o vysoké kvalitě a špičkovém výkonu našich baterií.

Více informací

Využití energie

Energetické poradenství na místě

Některý z našich kvalifikovaných odborníků pro Vás připraví optimální koncepci využití energie, zpracovanou v souladu s Vašimi požadavky. 

Některý z našich odborníků Vám ve Vaší pobočce poskytne komplexní poradenství v oblasti úspory energie, a tím usnadní přechod Vaší flotily na Li-Ion baterie a nabíječky. Poradenství zahrnuje kromě analýzy skutečného stavu stávajícího systému a procesů také vytvoření energetických profilů a koncepcí nabíjení k optimalizaci Vaší celkové energetické bilance


Individuální poradenství

Plánování, projektování a realizace: naši odborní poradci jsou Vám k dispozici během všech fází realizace. Od úpravy jednotlivých vozíků až po kompletní reorganizaci flotily vozíků s možností průběžného nabíjení ve vícesměnném provozu. Nabízíme Vám individuální řešení. Získejte výhody energie akumulované v naší lithium-iontové technologii. Přesvědčte se sami. 

Rádi Vám poradíme.


Servisní auto

SERVIS

E-mail: servis@jungheinrich.cz

Kontaktujte nás


Máte otázky?