Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Servisní technik
Originální příslušenství a úpravy Jungheinrich

Úpravy a příslušenství

Nové bezpečnostní požadavky, změny v procesech ve skladu a logistice nebo v legislativních předpisech často vedou k tomu, že se změní požadavky kladené na vozíky a periferní systémy skladu. K dosažení potřebného stavu často pomůže jednoduché volitelné příslušenství

Výhody pro Vás:

  • Kompetence výrobce
  • Široké portfolio výrobků odpovídající Vašim individuálním požadavkům
  • Zvyšování produktivity a bezpečnosti ve skladu

Originální úpravy Jungheinrich

Požadavky na vozík se často mění až v průběhu jeho životního cyklu. Důvody mohou být např. změny v oblasti využití vozíku, nové požadavky v oblasti bezpečnosti práce nebo legislativních předpisů. Také zvyšování produktivity a efektivity je často impulzem k optimalizaci nebo přizpůsobení pracovních procesů.

V mnoha případech pomohou i jednoduché úpravy k tomu, aby vozíky a sklady rychle a bez náročných přestaveb splňovaly nové požadavky. V případě individuálních úprav vždy pomůže kvalifikovaný servisní technik společnosti Jungheinrich, který odborně vybaví vozík nebo kompletní sklad v souladu s Vašimi potřebami.

S originálními úpravami od společnosti Jungheinrich Vám vždy pomůžeme čelit novým výzvám a přizpůsobit se Vašim individuálním potřebám. 

Úpravy na lithium-iontovou technologii

Jako průkopník v oboru intralogistiky s vlastním výzkumem, vývojem a výrobou baterií nabízí Jungheinrich komplexní kompetence v oblasti lithium-iontové technologie. To vše od jednoho dodavatele. Přestavte svůj vozík na lithium-iontovou technologii a zvyšte dobu provozu maximálním využitím energie.

Jako průkopník v oblasti Li-Ion technologií se již téměř 10 let intenzivně zabýváme jejím vývojem.

Více informací



Máte otázky?