Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Automatizace

Automatizace Jungheinrich

S harmonickou choreografií skladu se úspěch dostaví automaticky.

V digitalizovaném světě, který je stále rychlejší, rozhoduje o úspěšnosti harmonická choreografie skladu. Pouze když jsou všechny oblasti vzájemně propojeny a zajišťují plynulý pohyb, můžete flexibilně a efektivně reagovat na libovolnou výzvu v rámci svého podnikání. Jako partner v oblasti automatizace budeme v každém kroku s Vámi - od plánování přes servis a technickou podporu až k dosažení skladového systému, který vyvolá i budoucnu nadšení svým hladkým výkonem.

Regálový zakladač STC2B1A

Ve skladu právě vychází nová hvězda.

Jungheinrich STC 2B1A – nejvýkonnější regálový zakladač své třídy na světě.

První regálový zakladač na drobné díly vyvinutý společností Jungheinrich zajistí nejlepšími výkony ve své třídě, inteligentním řízením spotřeby energie a nejmenšími rozměry ve své třídě maximální efektivitu ve Vašem automatizovaném skladu drobných dílů.

VÍCE INFORMACÍ

Automatizace

Automatizace je vše, co potřebujete k dosažení perfektní choreografie skladu.

Automatizace

Flexibilita je základem trvalého výkonu.

Pro tanečníky věhlasných souborů platí totéž jako pro jednotlivé součásti našeho výkonného a perspektivního řešení v oblasti automatizace. Oba musejí být maximální pohybliví, aby dokázali udržet flexibilně a efektivně jakékoliv tempo a jakoukoliv změnu rytmu. Proto pro Vás upravíme nastavení ručních, částečně a plně automatizovaných úseků v souladu s Vašimi individuálními požadavky tak, abyste mohli flexibilně reagovat na libovolnou výzvu. Na sezónní špičky, kolísání spotřeby nebo na budoucí růst. Protože od začátku zahrnujeme do plánování také možnost rozšíření a úprav Vašeho zařízení. Tím zůstáváte vždy flexibilní, efektivně využíváte zdrojů a můžete profitovat z trvale udržitelné produktivity.

Automatizace

Absolutní důvěra v partnera je rozhodující.

Tanečnímu partnerovi musíte 100% důvěřovat stejně jako svému partnerovi v oblasti automatizace, abyste věřili, že svěřujete sebe i své investice do dobrých rukou. Na nás se můžete od začátku spolehnout. Poskytneme Vám podporu nejen na základě našich letitých zkušeností v oblasti intralogistiky, ale nabídneme Vám také poradenství a kompetence výrobce od jediného dodavatele. Se správným výrobním vybavením pro Vás připravíme správně sladěný systém, který zahrnuje všechny kroky procesu a všechna rozhraní. Od zahájení projektu přitom máte k dispozici vlastní kontaktní osobu, která koordinuje všechny zúčastněné profese a v každé situaci se postará o efektivní průběh a přesnou realizaci každého kroku. S rozsáhlými kompetencemi v oblasti řešení a technického know-how Vás provedeme všemi fázemi projektu automatizace od analýzy toku zboží až po servisní služby. Se sítí kompetentních zákaznických servisů, která je jedinečná v oboru, a technickou podporou pro logistické systémy jsme Vám vždy nablízku a jsme schopni rychle pomoci, když nás potřebujete.

3 kroky k automatizaci

Více informací

Automatizace

Pod zkušeným vedením je automatizace úspěch.

U profesionálních tanečníků záleží stejně jako u skladů na tom, aby výkon setrval na vysoké úrovni, nebo aby se dokonce zvyšoval. K tomu, aby Vaše zařízení zůstalo trvale výkonné, spojujeme již ve fázi plánování umění inženýrů s hospodárností. Zkušený choreograf automatických systémů zjistí skutečný a požadovaný stav, odkryje potenciál optimalizace a najde pro Vás perfektní řešení. S mnohými zákazníky z nejrůznějších oborů po celém světě jsme již oslavili premiéru nového řešení automatizace a pomohli jsme jim k trvale udržitelnému zvyšování efektivity a ke zvýšení konkurenční výhody.

Automatizace

Úspěšná premiéra s moderní technikou.

Stejně jako taneční soubor musí být i pokrokový skladový systém vždy otevřený novinkám. Přání publika se mění stejně rychle jako požadavky zákazníků. K tomu, abyste mohli oslavit úspěšnou premiéru s příslušným flexibilním a pokrokovým řešením v oblasti automatizace, investujeme intenzivně do výzkumu a vývoje. Trvale rozšiřujeme své portfolio, abychom do skladů dostali nové technologie tak, aby byly výkonné a umožňovaly vzájemné propojení. To platí pro nová zařízení i pro modernizaci nebo rozšíření stávajících systémů.
Naše řešení, zajišťující automatizaci, zahrnují od automatických vozíků a dopravníkové techniky přes automatické sklady drobného zboží a paletové sklady až po „hvězdu souboru“, náš systém řízení skladu Jungheinrich WMS. Všechno, co je nutné pro perfektní choreografii řešení automatizace, dodáváme a integrujeme jako generální dodavatel.

Automatizace

Více informací o automatizaci.

Objevte naši širokou nabídku právě teď.

Jungheinrich - dodavatel systémů
Plánování, realizace, servis a podpora
Prvky automatizace
Automatické skladové systémy
Automatizované vychystávání a paletizace

Úspěšné projekty automatizace.

Reference: Automatické skladové systémy

Reference: Automatické dopravníky

Automatizace

Sladěná choreografie, perfektní harmonie.

Digitalizace a propojení sítí se společností Jungheinrich.

Jako přední dodavatel systémů pro inteligentní intralogistická řešení Vám nabízíme nejen harmonicky sladěnou automatizaci od jediného dodavatele, ale také vše, co se týká digitalizace a propojení systémů Vašeho skladu. Zavedením digitálního řešení zajišťujeme propojení Vašich procesů a zjišťujeme tak ziskovost a perspektivu pro budoucnost.

Máte zájem o sladění choreografie svého skladu?

Kontaktujte nás

Regály

REGÁLY A LOGISTICKÉ SYSTÉMY

E-mail: system@jungheinrich.cz

Kontaktujte nás

Máte otázky?