Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Dlouhodobý pronájem

Financování

Potřebujete vozíky nebo jiné logistické či skladové vybavení a hledáte způsob, jak je financovat za rozumnou cenu? S pronájmem Jungheinrich můžete mít vždy plnou kontrolu nad náklady.

Rozšiřte svou flotilu vozíků o moderní stroje a zajistěte hladký tok zboží a materiálu ve skladech a výrobních halách s pomocí spolehlivé společnosti nabízející pronájem vozíků.

Výhody financování:

Žádné kapitálové závazky.

  • Udržení likvidity a vysoká bezpečnost plánování díky pevným měsíčním sazbám. 
  •  Vaše náklady na pronájem vozíků jsou vždy jasné díky jednoduchému výpočtu nákladů. 
  • Individuální struktura smlouvy.
  • Volitelné převzetí do vlastnictví po skončení smlouvy, pokud je požadováno.

Jako dlouholetí výrobci a průkopníci v intralogistice Vám rádi pomůžeme a podpoříme Vás našimi atraktivními řešeními pronájmu vozíků Jungheinrich.

Místo nákupu vozíků si je jednoduše pronajměte.

Princip pronájmu u společnosti Jungheinrich je velmi jednoduchý: Profitujte z námi nabízeného pronájmu vozíků tím, že budete platit měsíční sazby za pronájem po smluvně dohodnutou dobu, během níž budete naše pronajaté produkty používat. Do smlouvy máte také možnost zahrnout služby, jako je pravidelná údržba vozíků nebo skladové techniky prostřednictvím naší společnosti. Máte tak možnost získat vše z jednoho zdroje a těžit výhody z hladkých provozních procesů. Na konci smluvního období se můžete rozhodnout, zda chcete předmět smlouvy odkoupit. Pronájem vozíku může být tak jednoduchý!


Financování vozíků koordinujeme ve spolupráci s Vámi – podle toho, kolik vozíků potřebujete a jaká doba trvání smlouvy je pro Vás nejvhodnější. Vždy budete mít úplný přehled o nákladech na pronájem a můžete bezpečně plánovat Vaše procesy.


Jaké výhody Vám pronájem Jungheinrich přinese?

Používání s nízkými kapitálovými závazky a jasným řízením nákladů:

  • Plaťte pouze za skutečné používání, nikoli celkovou cenu.
  • Užívejte si neustálou finanční flexibilitu.
  • Řiďte efektivně své provozní náklady díky přesnému plánování nákladů.

Pronájem použitých vozíků Jungheinrich.

Dáváte ve své firmě raději přednost použitým vozíkům? Nabízíme Vám také atraktivní nabídky pronájmu použitých vozíků. Naše vozíky JUNGSTARS jsou technicky a opticky renovované vozíky, které se mohou pochlubit nejvyššími standardy bezpečnosti a udržitelnosti – díky tomu mohou být opět používány ve Vašem skladu.

Servisní auto

SERVIS

E-mail: servis@jungheinrich.cz

Kontaktujte nás

Máte otázky?