Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Fleet Hybrid Jungheinrich

Fleet Hybrid Jungheinrich

  • Maximální bezpečnost pro člověka i stroj díky individuálním checklistům, inteligentnímu snímači nárazů a systému řízení přístupu.
  • Komplexní centrum reportingu se standardizovanými analýzami vytížení a využití vozíků přizpůsobenými zákazníkovi přímo na míru.

Fleet Hybrid Jungheinrich

Využijte plný potenciál svého vozového parku s řešením Fleet Hybrid by Jungheinrich. Vícevrstvá správa vozového parku poskytuje díky inteligentní kombinaci podrobných dat o vozících spolu s komplexními obchodními analýzami komplexní pohled na váš vozový park. Fleet Hybrid by Jungheinrich je jako nezávislý funkční balíček s vysokou mírou možností přizpůsobení ideální pro velké vozové parky a smíšené flotily. Tento multifunkční systém poskytuje vašemu vozového parku díky mnoha užitečným funkcím maximální bezpečnost a efektivitu. Inteligentní analýza dat pro určení produktivity a optimalizaci nákladů, chytrá komunikace mezi řidičem a softwarem v reálném čase a nezbytné bezpečnostní kontroly - Fleet Hybrid by Jungheinrich posune produktivitu vašeho vozového parku a bezpečnost ve skladu na novou úroveň. Využijte dlouholeté zkušenosti společnosti Jungheinrich v oblasti intralogistiky v kombinaci s know-how našeho silného partnera PowerFleet v oblasti správy vozového parku a získejte ucelené digitální řešení správy vozového parku splňující ty nejvyšší nároky.

Vlastnosti

Podobné výrobky

Máte otázky?