Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Automatické vozíky
Bezpečné a efektivní procesy v přepravě

Autonomní systémy bez řidiče

Řešení automatizovaných vozíků a plně automatické přepravy jsou ústředním tématem našich autonomních systémů bez řidiče (AGV). Díky inteligentním komponentám pro automatizaci můžeme ověřené standardní vozíky automatizovat a individuálně je upravit v souladu s vašimi požadavky. 

Automatické regálové zakladače vykonávají svou práci efektivně a spolehlivě 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Automatické vozíky (AGV) řeší všechny úkoly v oblasti přepravy bezpečně a efektivně a jsou řízeny inteligentním softwarem. 

Autonomní systémy bez řidiče: Proveďte úspěšnou automatizaci své intralogistiky

Přesně tak, jak to potřebuje váš FTS: řešení typu stand-alone nebo systémové řešení

Vaše individuální požadavky na výrobní a pracovní prostředí udávají směr. Naše autonomní systémy bez řidiče přitom především zajišťují bezpečné a efektivní procesy přepravy. S našimi systémy FTS můžete plně automaticky a bezpečně přepravovat náklady o hmotnosti až 2,5 tuny z předem definovaných stanic. Díky laserové navigaci je tento proces na milimetr přesný. Nabízíme systémy FTS přesně takové, jak je potřebujete. Mohou pracovat jak ve spojení s vaším systémem řízení skladového hospodářství i jako samostatné řešení typu stand alone. Tato automatizovaná přepravní řešení jsou nastavena přesně v souladu s vaším prostředím. Od řízení rychloběžných vrat, přes výměnu přepravovaného materiálu na dopravnících až po přechod do různých úrovní pomocí nákladních výtahů. Systémy FTS vyhoví spolehlivě vašim požadavkům. Naše systémy FTS snadno integrujete do výrobního prostředí a můžete je bezpečně využívat v kombinovaném provozu.

Autonomní systémy bez řidiče mají základ v sériově vyráběných zařízeních

Naše automatizovaná řešení vozíků spojují propracovanou moderní techniku s dlouholetými zkušenostmi. K tomu, abychom pro vás našli vhodný systém FTS, analyzujeme spolu s vámi předem vaši individuální transportní infrastrukturu, najdeme vhodná řešení optimalizace vašich procesů a naplánujeme spolu s vámi optimální využití systémů FTS. Cíl: Úspora času a nákladů především ve standardizovaných rutinních úlohách včetně výrazného snížení poškození během přepravy. Při použití autonomních systémů bez řidiče získáváte výhody efektivních a procesně bezpečných procesů přepravy včetně optimalizace využití zdrojů. Pomocí cenami ověnčeného logistického rozhraní Jungheinrich, tedy softwaru, který je výsledkem našeho vývoje, můžete systém FTS velmi snadno a bez námahy napojit na váš systém ERP. Náš servis logistických systémů nabízíme 24/7. Pomocí vzdáleného přístupu je přitom možná rychlejší technická podpora. Tím zajišťujeme výkonný a bezproblémový provoz v kteroukoliv dobu.

Vysoká úroveň skladu: automatizované regálové zakladače

Mimořádnou výzvou pro skladovou techniku jsou automatické výškové sklady typu silo. Kompletní systém je zde tvořen jedním nebo několika autonomními systémy bez řidiče na bázi regálového zakladače, regálovým systémem, ochranným oplocením včetně řízení přístupu do jednotlivých oblastí a systémem řízení skladu Warehouse Control System (WCS). K tomu ještě patří systém přísunu materiálu, například dopravníková technika nebo další autonomní systémy bez řidiče FTS. Vodicí dráty s několika frekvencemi a transpondéry v podlaze zajišťují efektivní orientaci v chodbičce. Kromě transportu standardizovaných palet mohou automatické regálové zakladače řídit různé periferie, například vrata do prostoru k provedení údržby. K využití provozu 24/7 je možné realizovat napájení automatických regálových zakladačů pomocí napájecích kolejnic u regálů. Rozhodnutím ve prospěch FTS získáte systém s vysokou mírou disponibility. A pokud by přesto došlo někdy k problému, poskytne vám podporu náš servis nebo oddělení technické podpory pro logistické systémy osobně a přímo na místě nebo prostřednictvím vzdáleného přístupu.

Máte otázky?