Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Regálový zakladač pro výškový sklad typu silo
Rychlostí k vyššímu výkonu překládky

Jeřábový zakladač - palety

Základním procesem je v automatickém paletovém skladu naskladnění a vyskladnění. Pouze se stroji, které jsou optimálně upraveny pro Váš sklad, je dosaženo nejvyššího výkonu překládky při maximálním využití prostoru.

Zvýšení výkonu v automatickém paletovém skladu

Rychlost a efektivita jsou rozhodující, pokud chcete dosáhnout nejvyšší míry obratu zboží. Automatické paletové sklady jsou vhodné pro vícesměnné provozy (až 24/7) anebo tam, kde je na omezeném prostoru uskladněno a manipulováno velké množství položek. Regálový systém, software a všechny používané přístroje přitom musejí dosáhnout perfektní souhry. Z tohoto důvodu musí být plánování a realizace Vašeho automatického paletového skladu provedena zkušeným odborníkem, jako je Jungheinrich.

Efektivní využití prostoru

Automatické paletové sklady mohou mít formu vestavěných skladů nebo samostatně stojících skladů typu silo o výšce až 45 m. Jednotlivá místa k uložení palet, gitterboxů a individuálních nosných systémů mohou mít nosnost až 7,5 t. V provedení na jednoduchoudvojitou nebo na vícenásobnou hloubku jsou tyto sklady vhodné téměř pro všechny druhy zboží. Sklady mohou být navrženy pro běžnou teplotu, kontrolovanou teplotu nebo formou mrazicích skladů s teplotou až –35 °C.

Zrychlete obrátkovost zboží 

Speciální vysokorychlostní regálové zakladače zajistí rychlost při naskladňování a vyskladnění zboží. Jejich nosnost je až 7,5 t a pohybují se rychle a přesně při současném efektivním využití energie. Regálové zakladače tak umožní dosáhnout optimalizovaného výkonu Vašeho automatického paletového skladu.

Regálové zakladače, které umí jezdit do zatáček

Zatímco se regálové zakladače umístěné v jedné uličce skladu musejí pohybovat pouze v rámci stejné uličky, speciální regálové zakladače jsou schopné projíždět zatáčkami a obsluhovat hned několik uliček. Tím naplno využijete kapacitu skladu. K dosažení vyššího výkonu při manipulaci se zbožím můžete do skladového systému integrovat další přístroje. Systém pro přechod do dalších uliček přitom zajistí rychlé a bezpečné přemístění ovládací jednotky. Náklady na kontrolní prvky, regulátory, bezpečnostní zařízení nebo pomocná zařízení k přesunutí na jiné kolejnice odpadají.

Plánování a realizace od jediného dodavatele

Není rozhodující, zda se jedná o příjem a výdej zboží, regálové systémy, nejrůznější stanice nebo dopravníky. Rádi společně s Vámi provedeme analýzu Vaší přepravní struktury, najdeme vhodná řešení k provedení optimalizace Vašich procesů a naplánujeme optimální využití Vašeho automatického paletového skladu. 

Kontaktujte nás, rádi Vám poradíme!

Máte otázky?