Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Jungheinrich ve firmě Internorm
Komplexní plánování skladu pro Internorm

Nový regálový systém Jungheinrich pro větší skladovací kapacitu

Regálový systém šitý na míru umožňuje společnosti Internorm (v Damme) rozšíření kapacity o zhruba 4 000 paletových míst pro jejich kvalitní plastové produkty.

Nový sklad společnosti Internorm, se sídlem v Damme (Východní Vestfálsko), jsme vybavili regálovým systémem na míru pro skladování palet a malých dílů, a tím rozšířili skladovací kapacitu o zhruba 4 000 paletových míst.

Internorm vyrábí vysoce kvalitní syntetické výrobky od roku 1987. Výrobní portfolio má rozsah od rolet a roletových povrchů po polyuretanové plasty, výlisky a vstřikované výlisky.

Výroba oddělená od skladu

Stabilní růst společnosti měl za následek nutnost oddělit výrobu od skladu a investovat do kompletně nového skladu o rozloze 4 200 čtverečních metrů.

Skladování plastových výrobků rovněž vyžadovalo zvýšení protipožární ochrany. Kromě skladování malých dílů, europalet a dlouhého zboží bylo nutné vzít v úvahu také skladování krabic s vnitřní mřížkou.

Po komplexní konzultaci se společností Jungheinrich bylo učiněno rozhodnutí použít kombinaci regálového systému pro palety s širokou uličkou a modulárního regálového systému a konzolového regálu.

Thorsten Trumme
vedoucí logistiky Internorm v Damme

„Klíčovým faktorem pro výběr společnosti Jungheinrich jako partnera byla jejich komplexní konzultace a profesionální spolupráce během celé fáze výběru.“

Komplexní plánování od Jungheinrichu

Společnost Jungheinrich, přední dodavatel regálových systémů v intralogistice, komplexně navrhla a naplánovala stavbu nového skladu. Již od začátku spolupracovala společnost Jungheinrich se společností Internorm na analýzách, plánování a poté i na stavbě skladu.

Komplexní analýza požadavků a materiálového toku vyústila v regálový systém na míru.

Perfektní regálový systém pro Internorm

Nový skladovací systém od společnosti Jungheinrich byl postaven na ploše 3 000 čtverečních metrů a skládá se ze skladovacího prostoru o rozloze 4 200 čtverečních metrů, čímž rozšiřuje skladovací kapacitu o zhruba 4 000 paletových míst.

Regálový systém na míru se skládá z paletového regálu, modulárního regálů a konzolového regálu, což zaručuje efektivní skladování všeho zboží a snadné vychystávání. 

Společnost Internorm si navíc vybrala vysokozdvižný vozík Jungheinrich ETV Q s řízením všech kol, který je schopen přepravovat až 8 metrů dlouhý náklad v omezeném prostoru.

Výsledkem je regálový systém na míru, který poskytuje větší flexibilitu a skladovací kapacitu.

Máte otázky?