Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Bezpečnost
Bezpečnostní řešení pro Váš sklad

Komplexní ochrana Jungheinrich

Sklad sice není dětské hřiště, ale měl měl být stejně bezpečný.


Rostoucí dynamika a komplexnost procesů zvyšuje potenciál vzniku rizik ve skladu. Celá řada našich bezpečnostních a asistenčních systémů nabízí komplexní ochranu všech částí Vašeho skladu. Zajistíme, aby pro Vás byla bezpečnost skladu v budoucnosti hračkou.

Sklad není dětské hřiště, ale měl by být stejně bezpečný:


Bezpečnost


 

360stupňová bezpečnost Vše bezpečně pod kontrolou

Bezpečnost ve všech částech skladu
Naše komplexní ochrana pokrývá pět rizikových oblastí skladu. S bezpečnostními řešeními značky Jungheinrich ochráníte Vaše zaměstnance, zboží, zařízení skladu i stroje a data. Více než 60 let zkušeností nám umožňuje předem rozpoznat kritické situace, snížit rizika nehod a úrazů a zvýšit bezpečnost skladu ve všech jeho částech. Přitom vždy myslíme na Vaši produktivitu. Více bezpečnosti pro Vás znamená také více kontroly nad náklady a ochranu investic.


Bezpečnost

1. Ochrana lidí

Protože lidé jsou nejdůležitější
Na komplexní bezpečnostní koncept od společnosti Jungheinrich se můžete spolehnout. Abychom ochránili Vaše zaměstnance před kolizemi s vozíky nebo před jinými nehodami, nabízíme Vám celou řadu volitelného vybavení a doplňků k vozíkům. Zdraví zaměstnanců je pro nás důležité, a proto se také zaměřujeme na ergonomické uspořádání pracoviště tak, aby Vaši řidiči mohli vždy pracovat bezpečně, ergonomicky a efektivně.


Bezpečnost Protože člověk nemůže mít přehled o všem

Systém rozpoznání osob Jungheinrich
Couvací kamera Jungheinrich se systémem rozpoznání osob snižuje riziko kolize s couvajícím vozíkem. Pokud jsou v nebezpečném prostoru osoby, systém začne generovat zvukové a vizuální varování.


Bezpečnost

2. Ochrana zboží

Spolehlivá ochrana cenného zboží
Uskladněné zboží je cenný materiál. Nejrůznější asistenční systémy přitom pomáhají k jeho správné ochraně a současně k dosažení úspory času i nákladů. S jejich pomocí je zajištěna nejen bezpečnost zboží a zaměstnanců, ale také produktivita a spolehlivost dodávek.

Ochrana zboží Snižte riziko poškození

Jungheinrich Floor Pro

Minimální vibrace vozíku, výrazné snížení nebezpečí poškození zboží a znatelné zvýšení manipulačního výkonu - s naším patentovaným bezpečnostním řešením Floor Pro získáte další výhody.

Více informací o ochraně zboží


Bezpečnost

3. Ochrana skladu a skladového zařízení

Efektivní prevence rizik ve skladu
Naše preventivní služby Vám pomohou cíleně předcházet zničení skladového zařízení. Vaše procesy tak zůstanou bezpečné a Váš majetek bude chráněn.


Bezpečnost regálů

Inteligentní plánování skladu

S více než 60 lety zkušeností nabízíme integrované, inteligentní plánování skladů, kde regály a vozíky pracují "ruku v ruce" a podporují bezpečnější a efektivnější prostředí skladu.


Bezpečnost

4. Ochrana strojů

Pro méně nehod
Prostřednictvím celé řady funkcí, doplňků a pravidelné údržby Vám poskytneme podporu v oblasti minimalizace nehod vozíků, čímž zároveň zajistíme jejich dlouhodobou disponibilitu. Tím chráníme nejen Vaše zaměstnance, ale také snižujeme náročnost oprav a údržby. To zároveň přináší snížení nákladů.


Bezpečnost ve skladu

Snížení počtu nehod.

Senzor otřesů Jungheinrich.
Pomocí senzoru otřesů od společnosti Jungheinrich ochráníte vozíky, zboží a zaměstnance. Modul senzoru hlásí nárazy do vozíku a nehody zvukovou i vizuální signalizací a lze ho snadno instalovat. Shromážděná data navíc zajistí cenné informace k minimalizaci škod ve skladu.


Bezpečnost

5. Ochrana dat

Aby vše zůstalo na svém místě
V dobách stále rozsáhlejší digitalizace a propojování patří ochrana dat do každé bezpečnostní koncepce. Klademe velký důraz na to, aby naše digitální řešení odpovídala nejvyšším bezpečnostním požadavkům. Naše softwarové a webové aplikace necháváme certifikovat nezávislými experty, aby hackeři neměli žádnou šanci. Tím jsou Vaše data a informace efektivně chráněny.


Ochrana dat

Bezpečnostní systém

Jungheinrich Fleet Management System

Jungheinrich Fleet Management System nabízí komplexní systém správy flotily vozíků bez ohledu na její velikost. Tento webový systém je analytickým nástrojem pro sběr, sledování a vyhodnocování dat. Z tohoto důvodu je velmi důležité, aby náš software a webové aplikace byly bezpečné a pomáhaly tak chránit Vaše data.


Kdo myslí na všechno, pro toho je bezpečnost hračka.


Podívejte se, jak můžete s Jungheinrichem zvýšit bezpečnost všech částí Vašeho skladu

Více informací


Bezpečnost

Máte nějaké otázky týkající se bezpečnosti skladu?

Kontaktujte nás

Čelní elektrický vozík EFG

PRODEJ

E-mail: prodej@jungheinrich.cz

Kontaktujte nás

Máte otázky?