Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
LogiMAT 2022
9.6. - 06/09

Jungheinrich na veletrhu LogiMAT

Pokud chcete utvářet budoucnost intralogistiky, musíte najít nové způsoby práce. Zvažte nové přístupy k intralogistice. Objevování nových dimenzí. To je to, co v Jungheinrich děláme s velkým zaujetím. Přesvědčte se o výsledcích na veletrhu LogiMAT ve Stuttgartu nebo na virtuálním veletrhu 9.6.

Nová dimenze intralogistiky

Seznamte se s nejnovějšími inovacemi v oblasti automatizace, digitalizace a e-mobility. Na veletrhu LogiMAT (31.5.-2.6.) i na virtuální události (9.6.) Vám představíme výhody našich mobilních robotů, vozíků POWERLiNE s integrovanými Li-Ionovými bateriemi a digitálně propojenou intralogistiku - řešení pro manuální sklady, poloautomatizované sklady nebo plně automatizované sklady.  

Jako speciální bod programu máme uvedení produktu, který změní vnímaní prostoru a času. Je Váš sklad připraven na novou dimenzi efektivity?

Chceme, aby Vaše intralogistika byla efektivnější a udržitelnější. Zúčastněte se našeho virtuálního veletrhu, kde Vám v online chatu poradí náš tým odborníků.  Na základě našich rozsáhlých znalostí procesů Vám pomůžeme vyvinout intralogistický systém na míru Vašim potřebám. Těšíme se na Vás. 
 

Důležité body z LogiMATu online

REGISTRUJTE SE NA VIRTUÁLNÍ VELETRH JUNGHEINRICH
 

Efektivita

Nová dimenze efektivity

Nové. Exkluzivní. Výjimečné.

Dosahuje Váš sklad svých kapacitních možností? Neustále se zvyšuje tlak na čas a náklady? Zvyšuje se počet vráceného zboží? Nebo je řízení Vašeho skladu na papíře již neúnosné?

Společnost Jungheinrich má řešení: měníme prostor a čas! Jak toho chceme dosáhnout? Vše se dozvíte hned první den veletrhu LogiMAT a na našem virtuálním veletrhu. Zažijte největší představení produktu Jungheinrich všech dob. 

Otevíráme novou dimenzi efektivity pro Váš sklad. Protože v době e-commerce a dodávek just-in-time není nic důležitějšího než efektivita, pokud jde o zvýšení Vaší ziskovosti, konkurenceschopnosti a obchodního úspěchu.
 


Automatizace

Nová dimenze automatizace

Efektivní. Nákladově efektivní. Flexibilní.

Automatizace nasměruje Váš sklad na cestu k budoucímu úspěchu - a Jungheinrich je ideálním partnerem, který Vám na této cestě pomůže. Pod heslem "Nová dimenze automatizace" představíme naši širokou nabídku automatických skladovacích systémů a mobilních robotů. Díky nedávnému rozšíření našeho portfolia systémů AGV (automaticky řízených vozíků) o autonomní mobilní roboty arculee (AMR) nyní pokrýváme ještě širší škálu aplikací. Naše automatické vozíky a roboti dokáží zefektivnit provoz každého skladu, ať už se jedná o úkoly s nízkým nebo vysokým zdvihem, skladování VNA, přepravu po podlaze, odvoz, manipulaci pod nákladem nebo aplikace typu robot-zboží.


O výsledcích se můžete sami přesvědčit: objevte robota SOTO (robotika ke zboží) od našeho partnera Magazino, náš automatický vysokozdvižný vozík EKS 215a, který byl nominováno na cenu IFOY Award, a nejnovější přírůstek do portfolia Jungheinrich: AMR arculee od společnosti arculus (manipulace pod nákladem).
 


LogiMat_2022

Nová dimenze e-mobility

Udržitelné. Úsporné. Průkopnické.

Lithium-iontová technologie přináší revoluci do intralogistiky díky spolehlivě vysokému výkonu a nižší spotřebě energie. Li-Ion baterie se také vyznačují rychlým nabíjením a nulovou údržbou. A protože lithium-iontové baterie produkují přibližně o 21 % CO2 méně než olověné baterie, přispívají k udržitelnosti. 

Jako jediný komplexní dodavatel lithium-iontové technologie pro sektor intralogistiky je Jungheinrich průkopníkem ve svém oboru. Nastavili jsme nový standard v oboru díky integrované lithium-iontové baterii, která výrazně snižuje rozměry vozíku a zároveň zvyšuje komfort a bezpečnost zaměstnanců. Vozíky "POWERLiNE" více než dostojí svému názvu. Navíc jsou tyto vozíky až do dodání zcela neutrální z hlediska emisí CO2.

V našem virtuálním showroomu naleznete řadu lithium-iontových vozíků, například elektrický vysokozdvižný vozík s plošinkou ERD 220i, který byl nominován na cenu IFOY, a elektrický nízkozdvižný vozík EREi. Obraťte se na některého z našich odborných poradců a ten Vám pomůže projít každým krokem této nové dimenze e-mobility - od plánování až po realizaci.
 


Digitalizace

Nová dimenze digitalizace

Chytrá. Transparentní. Šetřící zdroje.

Intralogistika je stále složitější a dynamičtější. Aby s ní sklady udržely krok, musí se měnit. Musí být rychlejší, flexibilnější, transparentnější - jinými slovy digitalizovanější. Společnosti si mohou udržet konkurenceschopnost pouze propojením všech interních procesů a digitálním řízením toku materiálu a zboží. Digitalizované skladové systémy od společnosti Jungheinrich umožňují rychle reagovat na změny, dokonale koordinovat jednotlivé procesy a optimálně využívat zdroje.

Náš tým odborníků na veletrhu a virtuální události s potěšením představí novou dimenzi digitalizace společnosti Jungheinrich. Získejte individuální poradenství a zjistěte vše, co potřebujete vědět o chytrých produktech, jako je systém Jungheinrich WMS, systém pro správu flotily vozíků Jungheinrich FMS, oceňované rozhraní Jungheinrich Logistics Interface nebo naše digitální asistenční systémy.

Objevte všechny dimenze intralogistiky Jungheinrich 


O LogiMATu

LogiMAT je mezinárodní veletrh pro intralogistická řešení a řízení procesů. 

Veletrh nabízí kompletní přehled o všech aspektech oboru intralogistiky, od nákupu přes výrobu až po dodávky. Mezinárodní vystavovatelé představují inovativní technologie, produkty, systémy a řešení pro racionalizaci, optimalizaci procesů a snižování nákladů procesů interní logistiky.

Všechny zajímavosti z veletrhu LogiMAT budou představeny online 9. 6. 2022.

Máte otázky?