Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Pronájem vozíků
Maximální bezpečnost. Minimální výdaje.

Rental Fleet Management

Buďte flexibilní bez hranic a získejte výhody z vyšší bezpečnosti a transparentnosti při snížených nákladech.

Časy se mění.

My se přizpůsobujeme.

Provozovatelé manipulační techniky se musejí přizpůsobit všem vlivům a musejí být schopni flexibilně reagovat ať už z technologických nebo procesních důvodů, z důvodů časového omezení nebo na základě regionálních specifik. Proto jsme vyvinuli náš produkt Jungheinrich Rental Fleet Management.
Vyzbrojíme Vás pro každodenní práci optimalizovanou flotilou vozíků. Od začátku zahrneme do plánu vytížení ve špičkách a včas je pokryjeme dalšími stroji. Při náhlém zvýšení provozu Vám velmi rychle dodáme další vozíky. Jakmile vozíky nebudete potřebovat, zase je stáhneme z provozu. Zabráníte tak vzniku nadměrné kapacity. I přes redukovaný základní vozový park Vám zaručíme vysokou disponibilitu.

Přesně to, co potřebujete.

Děláme to pro Vás.

Individuální řešení správy flotily vozíků včetně optimalizace, servisu a výměny za pevně stanovenou cenu za vozík.
Na základě našich analýz využití sestavíme ideální vozíky pro Vaše úkoly. Jaká břemena a na jakých trasách musíte přepravovat? Jaké regály využíváte a jak moc jsou vhodné? Máte správně vybavené dobíjecí stanice? Kde ještě se dá něco optimalizovat? Všechny výsledky z každé pobočky pro Vás uchováváme, abyste měli zpětnou kontrolu. Naše zkušenosti z různých oborů ukazují, že můžete ušetřit průměrně 10 % dosavadního základního vozového parku. Během smluvního období zajistí naši odborníci na správu vozového parku RFM kontinuální optimalizaci flotily. Pravidelně ověří vytížení a specifikace Vašeho vozového parku přímo na místě. Vozíky, které už se nehodí, budou vyměněny a počet vozíků bude upraven podle objemu procesů. Pokud budete chtít některou pobočku uzavřít, vezmeme od Vás zpátky vozíky, které už dále nevyužijete.

Všechno, co jste kdy chtěli vědět.

Ukážeme Vám to.

Zajistíme, abyste měli přesný přehled o stavu a vytížení své flotily vozíků na regionální, národní i mezinárodní úrovni. Tím se rychle ukáže potenciál další optimalizace.

Pro začátek analýza pobočky

Náš tým zjistí na pobočce rozsah, druh a stáří Vaší flotily vozíků, analyzuje procesy a vytížení každého vozíku a graficky prezentuje zjištěná data. Náš nástroj ke zjištění stavu a analýzy flotily vozíků umožní snadné shrnutí a vizualizaci zjištěných dat. Rychle zjistíme, kde je možné provést optimalizaci. To vše pro Vás připravíme do obsáhlé dokumentace.

Na stopě nákladům

Naše analýza na pobočce často zjistí nejen nevhodné, ba dokonce nadbytečné vozíky, ale také skutečnost, že administrativní náklady jsou velmi vysoké. Předáním správy své flotily vozíků můžete tyto náklady výrazně snížit. Ušetřit můžete až 50 % interních nákladů. Vaši zaměstnanci budou méně vytížení a budete je moci využít k jiné práci. Kromě toho Vám ukážeme, jak velký díl financí ukrajuje údržba, opravy a fyzické poškození materiálu.

Více dat - více možností

Osvědčeným doplňujícím nástrojem řízení pro flotilu vozíků se stala naše telemetrická řešení. Jedná se o webové informační systémy analýzy, sledování a vyhodnocování dat z různých typů vozíků - i mezi pobočkami a na mezinárodní úrovni. Na našem dashboardu spojujeme tyto technické údaje vozíků s ekonomickými ukazateli. Tím získáte úplný přehled o své flotile vozíků a zažijete naživo úspěch našeho modelu RFM.

Kontaktujte nás

Pronájem vozíků

PRONÁJEM

E-mail: pronajem@jungheinrich.cz

Pronajměte si vozík!