Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Vývojové centrum Záhřeb

Nové vývojové centrum v Záhřebu

Jungheinrich prosazuje automatizaci a digitalizaci intralogistiky a otevírá nové vývojové centrum v Záhřebu.

Společnost Jungheinrich otevřela v chorvatském hlavním městě Záhřebu nové centrum pro vývoj softwaru a hardwaru. Prostřednictvím "Jungheinrich Business Services Croatia" rozšiřuje své odborné znalosti v oblasti digitalizace a automatizace a vychází vstříc rostoucí poptávce po digitálních produktech.

  • Vývojové centrum pro skladovací řešení budoucnosti
  • Rozšíření segmentu digitalizace a automatizace
  • Rozšíření mezinárodní sítě pro digitální vývoj

Jungheinrich intenzivně pracuje na megatrendech digitalizace a automatizace v intralogistice a nyní otevřel nové vývojové centrum. Na novém pracovišti v Záhřebu vyvíjejí IT odborníci inovativní software a hardware pro mobilní roboty, řídicí systémy a automatizované skladové systémy se záměrem navrhovat průkopnická řešení pro výzvy Průmyslu 4.0. Digitální produkty, jako jsou systém řízení skladu (WMS) a správa flotily vozíků (Fleet Management System), zde budou dále vyvíjeny a optimalizovány.

Markus Skof
viceprezident pro segment digitálních produtků Jungheinrich

"V Záhřebu je koncentrovaná akademická a technologická špička a proto je ideálním místem pro dosažení našeho cíle."

Vytvoření tohoto pracoviště je klíčovým prvkem pro další rozvoj společnosti Jungheinrich v oblasti digitálních produktů a automatizačních řešení. Markus Skof, viceprezident pro segment digitálních produtků Jungheinrich Systemlösungen GmbH, říká: "V Záhřebu je koncentrovaná akademická a technologická špička a proto je ideálním místem pro dosažení našeho cíle." Univerzity a vysoké školy v Záhřebu každoročně absolvují výjimečně talentovaní lidé a odborníci na své obory. Právě tyto talentované absolventy chce Jungheinrich přilákat do svého vývojového centra, které se má v příštích letech neustále rozšiřovat. Do roku 2025 plánuje společnost ztrojnásobit počet zaměstnanců na tomto pracovišti. Vedoucí pracoviště Helena Vojnovičová se zaměřuje také na výhody nových pracovních příležitostí a nového stylu myšlení. Vzniká tak pracovní prostředí, které podporuje kreativitu a vítá inovace. Vývojářům nabízí také moderní koncepty kanceláří a flexibilní modely práce s možností home-office.

Vývojové centrum zároveň umožňuje společnosti Jungheinrich rozšířit stávající mezinárodní síť pro digitální vývoj. Kromě Záhřebu tato síť zahrnuje evropské metropole Hamburk, Mnichov, Madrid a Štýrský Hradec. Chorvatský tým úzce spolupracuje s odborníky z dalších softwarových center Jungheinrich, především s Jungheinrich Systemlösungen ve Štýrském Hradci. Celkově tak společnost činí důležitý krok k realizaci své strategie 2025+. Kromě rozšiřování automatizace a digitalizace sleduje Jungheinrich za cíl rozšířit své globální působení.

Máte otázky?