Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
ERE 225i - Red Dot Award - ocenění za design

Cena za design pro ERE 225i

Skvělé ocenění pro kompaktní vozík. Elektrický nízkozdvižný vozík ERE 225i společnosti Jungheinrich získal ocenění za design Red Dot Award.

Elektrický nízkozdvižný vozík ERE 225i společnosti Jungheinrich získal v červnu v německém Essenu ocenění Red Dot Design Award. Vozík ERE 225i zaujal porotu svým výjimečným designovým pojetím, které díky plně integrované kompaktní lithium-iontové baterii jedinečným způsobem kombinuje obratnost, bezpečnost, komfort a udržitelnost. Ocenění Red Dot Award je pro model ERE 225i v krátké době již druhým oceněním tohoto druhu. Již v květnu získal vozík cenu iF Design Award.

Díky lithium-iontové baterii plně integrované do podvozku vozíku je ERE 225i o 270 mm kratší než jeho předchozí model. Tím se výrazně zmenšil poloměr otáčení vozíku. Řidiči mohou těžit z lepší manévrovatelnosti, která umožňuje bezpečnou přepravu i v těch nejmenších prostorech. Také pevné boční kryty poskytují optimální ochranu zajišťující vysokou úroveň pracovního komfortu.

Andreas Knie,
Průmyslový designér společnosti Jungheinrich

"Cílem designu našich výrobků je, aby nejdůležitější atributy vozíku byly snadno rozpoznatelné a srozumitelné."

"Cílem designu našich výrobků je, aby nejdůležitější atributy vozíku byly snadno rozpoznatelné a srozumitelné. Kompaktnost, odolnost, bezpečnost a obratnost jsou jasně vizualizovány jako klíčové výkonnostní přísliby a již prostřednictvím designu ukazují, na co se mohou zákazníci společnosti Jungheinrich u tohoto vozíku spolehnout," říká Andreas Knie, průmyslový designér společnosti Jungheinrich. "Velmi nás těší, že jsme s vozíkem ERE 225i získali toto renomované ocenění za design. Je to nejen vynikající ocenění pro nás jako tým designérů, ale také ocenění a motivace pro všechny, kteří se na vzniku výrobku podíleli."

ERE 225i je nejkompaktnějším vozíkem ve své třídě. Jako součást produktů Jungheinrich POWERLiNE je ERE 225i až do dodání zákazníkovi zcela neutrální z hlediska emisí CO2, což umožňuje mimořádně udržitelnou intralogistiku ve skladu.

Ocenění Red Dot Award se uděluje od roku 1955 a každoročně vybírá nejlepší a nejinovativnější výrobky na světě ve více než 50 kategoriích. Mezinárodní porota složená z nezávislých odborníků z oblasti designu, vědy a žurnalistiky každoročně vybírá z několika tisíc přihlášek výrobky, které vynikají kvalitou designu.

Máte otázky?