Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Systémové poradenství
Inteligentní intralogistika ve skladu

Logistické systémy

Na základě rozsáhlých znalostí procesů pro Vás navrhneme logistický systém na míru nezávisle na stupni automatizace. Pozvedneme tak Vaši efektivitu a produktivitu na zcela novou úroveň.

Systematické zvyšování efektivity a produktivity

Inteligentní intralogistiku chápeme jako nejlepší souhru člověka, stroje, softwaru a individuálního prostředí ve skladu. Výhody z tohoto uspořádání získává malý i středně velký podnik stejně jako globální společnost. Vhodným řešením přitom nemusí být vždy nutně automatizace. Upravíme na míru dle Vašich požadavků tok zboží nebo materiálu ve skladu. Pomocí ručních, poloautomatizovaných nebo plně automatických procesů - přesně podle toho, co potřebujete.

„Nejde pouze o efektivitu, ale také o udržitelný rozvoj.”

Základem prvotřídních skladových systémů je partnerství

Spoléhejte ve svých projektech na kompetentního partnera, trvale udržitelné koncepce inteligentního řešení a na prvotřídní servis a podporu. Jsme na této cestě s Vámi od prvotního poradenství v oblasti toku materiálu, přes plánování logistiky a projektu až po realizaci. Jako generální dodavatel Vám přitom poskytneme Vaši vlastní kontaktní osobu, která koordinuje všechny zúčastněné profese a má neustálý přehled. I po úspěšném dokončení projektu se můžete spolehnout na naši bohatou nabídku poprodejních služeb s hustou sítí servisních techniků po celém světě. 

Kvalita a spolehlivost napříč všemi profesemi

Jungheinrich disponuje jedinečnými zkušenostmi v oboru logistických systémů a širokým portfoliem výrobků. Od paletových vozíků přes vysokozdvižné vozíky do výškových regálů až po regálové zakladače a dopravníkovou techniku. Abychom přitom zajistili kvalitu a spolehlivost našich řešení, nedáváme výrobu rozhodujících komponent do cizích rukou. Můžeme Vás tak spolehlivě, dlouhodobě a bez kompromisů podporovat při dosahování cílů Vašeho podnikání.

„Automatizace přináší efektivitu.“

Automatizace

V digitalizovaném světě, který je stále rychlejší a rytmus pohybu zboží je stále razantnější, rozhoduje o úspěšnosti harmonická choreografie skladu. Spolu s Vámi najdeme správnou míru automatizace. Provedeme Vás krok za krokem od první myšlenky přes uvedení do provozu až po rozšiřování skladu a servis.

3 kroky k automatizaci na klíč

Více informací

Projektové služby

Systematická cesta k vyšší efektivitě

Máte otázky?