Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Dopravníky
Inteligentní princip stavebnice

Dopravníky přepravek

Jsou klíčem k inteligentní automatizaci skladu, maximální dynamice a integrovanému uspořádání procesů: automatické dopravníky přepravek. Ve spojení se systémem řízení skladu Jungheinrich WMS povýšíte materiálový tok na zcela novou úroveň. 

Přeprava beden, táců, přepravek a výrobků o hmotnosti maximálně 50 kg

Dopravníková technika na krabice a přepravky připravená na budoucnost razí cestu k inovativní automatizaci skladu, k další integraci strojů a k napojení na efektivní a komplexně optimalizované intralogistické procesy. Středem pozornosti je přitom doprava, třídění, zařazení a vyřazení do proudu dopravovaných produktů včetně akumulace a řízení toku materiálu a zboží. Chceme, aby Vaše logistika zůstala stále v pohybu. Efektivně, spolehlivě, bezpečně a rychle.

Flexibilita za všech okolností. Stavebnicový systém Jungheinrich

S dopravníky přepravek jste v rychlém pruhu. A to nejen rychlostí přepravy1,50 m/s. Prostřednictvím našeho modulárního systému získáváte zcela nové možnosti automatizace skladu a můžete dosáhnout větší hospodárnosti Vašich intralogistických procesů. To vše při využití minimálního prostoru, mimo jiné i přemosťováním při překonávání překážek. 

Komplexním plánováním k vyšší efektivitě a hospodárnosti

Ve spojení se systémem řízení skladu Jungheinrich WMS povýšíte Vaše intralogistické procesy na zcela novou úroveň. Toto komplexní plánování je doplněno o naši nabídku služeb. Ve spojení s minimálními požadavky na údržbu a vysokou efektivitou využití energie optimalizujete kompletní provozní náklady svého zařízení. Vaše logistika tedy bude trvale spolehlivější a stále hospodárnější. 

V firmě Maso-Profit s.r.o. už nikdo neběhá s nožem po schodech!

V pražských Hrdlořezích jsme nainstalovali plně automatický sklad na drobné díly - Miniload. Ve skladu operuje zakladač Jungheinrich STC2B1A.

Kontaktujte nás

Máte otázky?