Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Dopravníky palet
Tok materiálu na míru

Dopravníky palet

Dopravníková technika sloužící k přepravě palet rozhoduje o kvalitě, hospodárnosti a spolehlivosti vnitropodnikového toku materiálu. Jungheinrich nabízí modulární koncepce a nejmodernější technologie, které jsou perfektním řešením pro Vás a Vaše požadavky. 

Vhodná řešení pro Váš sklad

O tom, jak efektivní a hospodárný je provoz Vašeho skladu, rozhoduje podstatnou měrou přepravní technika. Není rozhodující, zda provádíte optimalizaci skladu nebo si přejete zřídit nový sklad. Jungheinrich má pro Vás vhodná řešení. Naši dopravníkovou techniku můžete konfigurovat přesně podle svých požadavků. Díky modulární konstrukci našeho systému můžete upravit tok materiálu přesně podle svých požadavků a prostorových možností. 

Vysoká výkonnost

S naší technikou k přepravě palet chceme docílit hospodárnosti a produktivity Vašeho skladu. K tomu jsou používány nejrůznější komponenty. Například válečkové, pásové nebo řetězové dopravníky, manipulační vozíky, převyšovače a točny nebo řetězové zvedací systémy. Při rychlosti přepravy palet 0,45 m/s dosáhnete ve svém skladu velmi vysoké rychlosti překládky a udržíte optimální tok materiálu.

Flexibilita a komfort

Nabízíme komplexní poradenství a procesní know-how prostřednictvím našich odborníků na dopravníkovou techniku. Tím je umožněno naplánování systému, který je vhodný právě pro Vás. Mezi výhody patří maximální flexibilita, hospodárnost a komfort údržby.

Podívejte se, jak funguje náš automatický VNA sklad ve firmě MODEL OBALY a.s.:

Kontaktujte nás

Máte otázky?