Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Automatický sklad drobných dílů

Automatický sklad drobných dílů

V automatickém skladu drobných dílů (AKL) rozhoduje o výkonnosti rychlost a přesnost při optimálním využití energie. Regálový systém, software, připojené dopravníky a regálové zakladače jsou srdcem zařízení a nabízejí perfektní souhru. 

Srdce automatického skladu miniload.

Nejvýkonnější Miniload ve své třídě. Pro špičkový výkon v obrátkovosti, využití prostoru a energetické účinnosti. Jjeřábový zakladač, regálový systém, dopravníková technologie a software fungují v dokonalé harmonii, aby nastartovaly efektivitu.

Automatické skladovací systémy

Náročná řešení s vysokým výkonem a optimálním využitím prostoru

Efektivní skladování drobných dílů je vždy tak dobré, jak dobré jsou související procesy a výsledné výkonové charakteristiky. Požadujete rychlý přístup, vysoký výkon a optimální využití prostoru včetně přímého přístupu ke každé položce? Automatické sklady drobných dílů (AKL) jsou dimenzovány k mimořádně prostorově úspornému skladování drobných dílů v nádobách, krabicích nebo na platech. Vaše zboží je v rámci tohoto systému skladováno volitelně na příčných nosnících nebo na policích při využití celé výšky prostoru až 25 metrů. Nosnost je přitom až 300 kilogramů

Automatický sklad typu miniload

Automatický sklad drobných dílů - pro široké portfolio využití

Skladování drobných dílů ve skladu AKL může být pro Vás účelné, především v provedení s jednoduchou a násobnou hloubkou, například ve skladech náhradních dílů, vychystávacích a akumulačních skladech nebo při využití v distribučních skladech nebo centrech. Sklady typu AKL přitom mohou být provedeny k provozu za běžných teplot, ale také k provozu s regulovanou teplotou a v mrazicích skladech s teplotou až –30°.

Nejlepší řešení Vašich požadavků 

Automatické sklady drobných dílů (AKL) jsou stejně individuální, jako Vaše požadavky. V závislosti na četných faktorech tím řešíme celou řadu úkolů. K nalezení optimálního řešení pro Vaše požadavky analyzujeme Vaši strukturu zboží a přepravy včetně procesů a vypracujeme vhodnou koncepci skladu, která odpovídá Vašim potřebám.

Jeřábový zakladač miniload

Regálové zakladače poslední generace 

Naše chytré regálové zakladače zajistí v automatických skladech drobných dílů (AKL) dosažení nejvyšší rychlosti a přesnosti včetně vynikajícího výkonu. Díky své konsekventně lehké a inovativní konstrukci s mimořádně nízkou výškou k zajíždění je možné optimálně využít dostupné prostory. Energie, která vzniká při brzdění, je akumulována do tak zvaných SuperCaps a je rekuperována pro následné zrychlení hnacího systému. Koncepce modulární konstrukce umožňuje navíc flexibilní přizpůsobení zařízení Vašim individuálním požadavkům ve skladu.



Automatizace

Vyšší produktivita

Se správným partnerem se automatizace logistiky nemusíte bát. Jako kompetentní partneři v oboru automatizace naplánujeme a zrealizujeme logistický systém v souladu s Vašimi potřebami.

V firmě Maso-Profit s.r.o. už nikdo neběhá s nožem po schodech!

V pražských Hrdlořezích jsme nainstalovali plně automatický sklad na drobné díly - Miniload. Ve skladu operuje zakladač Jungheinrich STC2B1A.

Automatizace

Najdeme to správné řešení pro Vás.
Regály

REGÁLY A LOGISTICKÉ SYSTÉMY

E-mail: system@jungheinrich.cz

Kontaktujte nás

Máte otázky?