Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Automatický sklad drobných dílů
Efektivní skladování drobných dílů

Automatický sklad drobných dílů

V automatickém skladu drobného materiálu (AKL) rozhoduje o výkonnosti rychlost a přesnost při optimálním využití energie. Regálový systém, software, připojené dopravníky a regálové zakladače jsou srdcem zařízení a nabízejí perfektní souhru. 

Efektivní a systematické skladování drobných dílů

S automatickém skladem drobných dílů (AKL) značky Jungheinrich a našim regálovým zakladačem, který je srdcem zařízení, dosáhnete optimálního výkonu. Rychlý přístup, vysoká průchodnost, optimální využití prostoru. Systém AKL je individuálně navržen v souladu s Vašimi požadavky. Tím vytvoříte prostor pro prostorově úsporné a vysoce dynamické skladování drobných dílů v přepravkách, krabicích nebo na platech. Provedení je přitom tvořeno aplikacemi s jednoduchou nebo násobnou hloubkou, například jako sklad náhradních dílů, vychystávací a akumulační sklad nebo jako distribuční sklad.

Rychlostí k maximálnímu výkonu

Automatický sklad drobných dílů Jungheinrich plně využívá až 25 m výšky prostoru. Vaše skladované zboží bude volitelně naskladněno a vyskladněno z příčných nosníků nebo polic. O rychlost naskladnění a vyskladnění se postarají naše regálové zakladače s rychlostí pojezdu až 6 m/s a se zrychlením až 5,3 m/s². Vaši plnou výkonnost zajistí vysoce výkonná zařízení snadno i ve vícesměnném provozu (24/7). Plně automaticky a zcela spolehlivě.

V firmě Maso-Profit s.r.o. už nikdo neběhá s nožem po schodech!

V pražských Hrdlořezích jsme nainstalovali plně automatický sklad na drobné díly - Miniload. Ve skladu operuje zakladač Jungheinrich STC2B1A.

Nejlepší řešení Vašich požadavků 

Automatické sklady drobných dílů (AKL) jsou stejně individuální, jako Vaše požadavky. V závislosti na mnoha faktorech tím řešíme celou řadu úkolů. K nalezení optimálního řešení pro Vaše požadavky analyzujeme Vaši strukturu zboží a přepravy včetně procesů a vypracujeme vhodnou koncepci skladu, která odpovídá Vašim potřebám.

Regálové zakladače poslední generace 

Naše chytré regálové zakladače zajistí v automatických skladech drobných dílů dosažení nejvyšší rychlosti a přesnosti včetně vynikajícího výkonu. Díky své lehké a inovativní konstrukci s mimořádně nízkou výškou k zajíždění je možné optimálně využít dostupný objem skladu. Energie, která vzniká při brzdění, je akumulována do tak zvaných SuperCaps a je rekuperována pro následné zrychlení hnacího systému. Modulární konstrukce umožňuje navíc flexibilní přizpůsobení Vašim individuálním požadavkům ve skladu.


Kontaktujte nás

Regály

REGÁLY A LOGISTICKÉ SYSTÉMY

E-mail: system@jungheinrich.cz

Kontaktujte nás

Máte otázky?