Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Picture Teaser Miete

Dlouhodobý pronájem

Ať už jde o krátkodobý nárůst počtu objednávek, nebo o trvalé rozšíření flotily vozíku – s naším dlouhodobým pronájmem budete pořád flexibilní a na špičce technologického vývoje.

Chcete používat nejmodernější vozíky bez jejich zakoupení? Dlouhodobý pronájem Jungheinrich Vám nabízí pronájem různých typů vozíků. V rámci dlouhodobého pronájmu Vám také poskytneme vhodné lithium-iontové baterie. Jedná se o nejjednodušší způsob, jak používat vozíky, které splňují nejvyšší bezpečnostní a kvalitativní standardy – s plnou transparentností nákladů. Díky flexibilnímu návrhu smlouvy můžete v případě změny Vašich potřeb pronajaté vozíky předčasně vrátit nebo je vyměnit za jiné modely. Můžete také využít náš balíček kompletních služeb, který pro Vás sestavíme individuálně dle Vašich potřeb.

Jako spolehlivý partner Vám vypracujeme koncepci dlouhodobého pronájmu, která bude Vaší společnosti vyhovovat ve všech ohledech.

Výhody:

  • Používání nejnovějších vozíků za výhodných podmínek.
  • Flexibilní návrh smlouvy – pronajmete si jen to, co potřebujete.
  • Plná transparentnost nákladů bez blokování vlastního kapitálu.
  • Žádná povinnost převzetí a žádné riziko zůstatkové hodnoty.
  • Průběžné zajišťování kvality díky individuálnímu balíčku komplexních služeb.
  • Vysoká bezpečnost plánování díky zajištěné provozní připravenosti.
  • Komplexní řešení: pouze jedna smlouva, vše z jednoho zdroje.

Flexibilní návrh smlouvy a vysoká dostupnost vozíků.

Udržujte si flexibilitu. S naším dlouhodobým pronájmem si udržíte flexibilitu a zároveň i likviditu. Atraktivní měsíční sazby jsou plně odečitatelné jako provozní náklady, aniž by zatěžovaly Vaše vlastní jmění. Jejich výše se odvíjí od Vašich finančních možností a požadované doby trvání smlouvy a zůstává stejná po celou dobu jejího trvání.

Tajný tip: Můžeme Vám doporučit náš všestranný balíček, který Vám zajistí naprostou bezstarostnost? Využijte individuální nabídku kompletních služeb sestavenou speciálně podle Vašich potřeb – stačí si vybrat, co potřebujete: například službu zajišťování údržby, službu péče o baterie, bezpečnostní službu atd. Velká výhoda pro Vás: všechny služby jsou z jednoho zdroje na základě jedné smlouvy. Soustřeďte se na své podnikání – my se postaráme o Vaši flotilu vozíků.

Při vší této flexibilitě je také důležitá bezpečnost plánování. Pokud se rozhodnete pro dlouhodobý pronájem vozíků Jungheinrich, zajistíme, že Vaše vozíky budou k dispozici kdykoli je budete potřebovat. To Vám umožní zvýšit produktivitu Vaší flotily vozíků, snížit náklady a přitom stále spolehlivě plánovat.

Mimochodem: Společnost Jungheinrich Vám umožňuje snadné zabezpečení pronajatých vozíků před násilným poškozením. Zeptejte se nás na náš výhodný paušál, který kryje poškození vozíků!

Dlouhodobý pronájem použitých vozíků JUNGSTARS.

Můžete si také dlouhodobě pronajmout použité vozíky Jungheinrich – příspěvek k ochraně životního prostředí s obzvláště výhodnými podmínkami. Všechny vozíky JUNGSTARS jsou repasovány podle našeho pětihvězdičkového standardu kvality a jsou technicky i vizuálně skvělé. Samozřejmostí je, že při repasi jsou dodržovány všechny bezpečnostní normy, takže můžete využívat obvyklou kvalitu Jungheinrich. Rádi Vám poskytneme úplný přehled Vašich možností.

Máte otázky týkající se dlouhodobého pronájmu?

Neváhejte nás požádat o pomoc. Stačí využít naši bezplatnou linku nebo jednoduše vyplnit kontaktní formulář. Vytvoříme řešení, které splní všechny Vaše požadavky.

Čelní elektrický vozík EFG

PRODEJ

E-mail: prodej@jungheinrich.cz

Kontaktujte nás


Na den nebo na rok, pokud potřebujete rychle vozíky, je Vaším spolehlivým partnerem Jungheinrich.

Máte otázky?