Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Stage Ratenkauf

Pronájem s možností odkupu.

Ať už chcete modernizovat svou flotilu vozíků nebo flexibilně rozšířit své regálové systémy – s pronájmem s možností odkupu je to snadné.

Stálé měsíční sazby a individuální doba splatnosti nabízejí bezpečnost plánování a zároveň chrání Váš vlastní kapitál a úvěrový rámec v bance. Využijte našich dlouholetých zkušeností a znalostí trhu – zjistěte vše, co potřebujete vědět o pronájmu vozíků Jungheinrich s možností odkupu.

Výhody financování:

  • Žádný blokovaný vlastní kapitál.
  • Ochrana úvěrových rámců u vaší banky. 
  • Záruka pevných splátek.
  • Možnost využití vládních grantů.
  • Amortizaci a úroky lze uplatnit pro daňové účely.
  • Nekomplikované zpracování díky financování zajištěnému výrobcem prostřednictvím systému JFS.

Snadná cesta k vlastnictví.

Používejte je, vlastněte je. Společnost Jungheinrich je Vaším spolehlivým partnerem po celou dobu životního cyklu produktů Jungheinrich. Prostřednictvím pronájmu vozíků s možností odkupu Vám nabízíme individuální řešení pro nákup manipulační a skladovací techniky. Abychom Vám mohli co nejlépe poradit, vždy bereme v úvahu Vaše finanční možnosti i zvláštní požadavky Vaší firmy.

Největší výhoda nákupu vozíku nebo regálového systému na splátky: produkt Jungheinrich můžete začít používat okamžitě, ale financujete ho v delším, individuálně definovaném časovém období – to je chytrý tah, protože nemusíte potřebný kapitál shromáždit najednou. Každý měsíc zaplatíte přesně tolik, kolik Vám dovolí Vaše finanční možnosti. Po zaplacení poslední splátky je vozík nebo regálový systém ze 100 % ve Vašem vlastnictví.

Pronájem vozíků nebo regálových systémů Jungheinrich s možností odkupu zahrnuje následující možnosti financování:

Nákup použitých vozíků JUNGSTARS na splátky.

Při nákupu nových vozíků byste měli zvážit také naše repasované vozíky Jungheinrich. Tyto vozíky JUNGSTARS jsou profesionálně repasované podle nejvyšších standardů kvality a jsou jako nové! Tyto vozíky můžete u společnosti Jungheinrich financovat také formou nákupu na splátky nebo pronájmu s možností odkupu – podívejte se na naše atraktivní nabídky.

Chcete vědět více na pronájmu s možností odkupu?

Rádi Vás budeme informovat o skvělých možnostech pronájmu Jungheinrich s možností odkupu. Jednoduše použijte náš kontaktní formulář nebo nám zavolejte na naši bezplatnou linku.

Čelní elektrický vozík EFG

PRODEJ

E-mail: prodej@jungheinrich.cz

Kontaktujte nás

Máte otázky?