Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Poradenství

Naše řešení pro Vás

Jungheinrich je předním dodavatelem řešení ve všech oblastech a kompletní problematice intralogistiky. Širokým portfoliem vozíků, logistických systémů a služeb zajistíme, aby každý zákazník dostal optimální řešení svých požadavků bez ohledu na obor činnosti a velikost podniku. Naší mimořádnou silnou stránkou přitom je zaměření na individuální prostředí skladu a zvláštní požadavky jednotlivých oborů. Správné řešení je totiž vždy individuální.

Řešení na míru požadavkům

Orientujeme se v maloobchodě i velkoobchodě, logistice nebo v automobilovém, potravinářském či farmaceutickém průmyslu. Jungheinrich nabízí řešení šitá na míru od jediného dodavatele.

Široké portfolio pro všechny úkoly v logistice

Pro všechny způsoby využití a intralogistické úkoly, jako je plynulá nakládka a vykládka, efektivní přeprava, bezpečné naskladnění, vyskladnění a přeskladnění, nebo přesné vychystávání, má Jungheinrich řešení Vašich potřeb.

Vyšší produktivita

Se správným partnerem se automatizace logistiky nemusíte bát. Jako kompetentní partneři v oboru automatizace naplánujeme a zrealizujeme logistický systém v souladu s Vašimi potřebami.

NO COMPROMISES

Lithium-iontová technologie přináší revoluci v intralogistice a existuje mnoho pádných důvodů pro využití lithium-iontových řešení od Jungheinrich. Jako přední poskytovatel lithium-iontových baterií Vám usnadňujeme využívání této pokročilé technologie.

Vše s ohledem na bezpečnost

Díky automatizaci je Váš sklad rychlejší a dynamičtější. Řešení, jako je například u našich mobilních robotů dobře navržená bezpečnostní technologie senzorů s 360° ochranou osob, zabraňují nehodám v prostředí s lidmi i stroji. Seznamte se s autonomním mobilním robotem arculee S.


Spokojenost zákazníků je naší prioritou

V našich případových studiích najdete inspiraci pro budoucí řešení intralogistiky - od skladových systémů přes implementaci digitálních procesů až po dodání vozíků na míru. Na míru a podle Vašich potřeb, protože žádné dva sklady nejsou stejné.

Máte otázky?