Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Jungheinrich ve firmě Sauer
Sauer GmbH & Co.KG

Automatický výškový paletový sklad

Sauer GmbH & Co.KG – donedávna lídr na trhu s domácími hračkami – nyní vyvíjí a vyrábí kromě jiného lahve a nádoby pro kosmetický, chemický, farmaceutický a potravinářský průmysl. Do jejího portfolia dnes také patří technické součástky, jako např. dětské sedačky do auta.

Jednoduchý proces

Příjemným počátečním bodem pro investici do intralogistického systému byla pozitivní role obsluhy a následné rozšíření požadovaného vybavení. Naše návrhy pro implementaci automatického paletového výškového skladu byly následující: Zvýšení průchodnosti s rychlým přístupem, nízká chybovost a vysoké využití prostoru.

Norbert Manger
Projektový manažer v Jungheinrichu

„Výhody spočívají především ve vysoké průchodnosti, které je dosaženo regálovými zakladači a jejich teleskopickými vidlemi.“

Nový koncept skladu s automatickým systémovými vozíky

Nový koncept skladu vychází z plně automatizovaného výškového skladu s automatickým provozem regálů, periferními zařízeními pro manipulaci s materiálem a připojením k našemu WMS. Automatické regály, navržené pro dvojité uskladnění a vyskladnění, umožňuje ekonomické zpracování. To je důležité pro zásobování automatického skladu se třemi uličkami a s více než 25 500 úložnými místy v jedenácti úrovních regálů. Navíc jsme dodali veškerou dopravníkovou technologii, včetně centrovací stanice, zdvojovače a značkovače palet. Tři položky automatického regálového zařízení, včetně teleskopických vidlí, jsou od naší dceřiné společnosti MIAS.

Krátká doba výstavby a vysoká disponibilita zařízení

„Výhody spočívají především ve vysoké průchodnosti, které je dosaženo regálovým zakladačem a teleskopickými vidlemi pro palety,“ říká Nobert Manger, který je odpovědný za stavbu intralogistického pracoviště jako projektový manažer. Krátká doba výstavby (kratší než jeden rok), vynikající poměr hodnoty a ceny, vysoká disponibilita zařízení, intuitivnost a snadnost použití, to vše byly vítané vlastnosti.

Máte otázky?