Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Jungheinrich ve firmě Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG
Sklad pro velkou společnost

Jungheinrich zajišťuje hladký průběh provozu v Migros MVN

Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG zásobuje celou Migros Group nepotravinovými a mraženými produkty. Naše vysokozdvižné vozíky a regálové systémy zajišťují hladký průběh operací v jejich novém nepotravinovém skladu.

Migros – symbol velikosti

Migros je největším maloobchodním prodejcem ve Švýcarsku. Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG (MVN) je součástí této skupiny. Jde o přední kompetenční centrum v Migros Group pro logistiku nepotravinových a mražených produktů. Jejich služby pokrývají skladování a montáž, ale také výběr a distribuci. Podle údajů za rok 2016 zpracovala společnost MVN více než 2 350 000 palet za rok. Maximální výdej zboží za den byl v roce 2016 přes 13 200 palet

Sklad zásobující celou skupinu společností

Nejdůležitějším článkem v tomto logistickém řetězci je nově otevřený nepotravinový sklad pro vychystávání společně s odkládacím prostorem pro doplňování zásob. Poskytuje prostor pro asi 40 000 palet v pěti úrovních. Požadavek je: denní komplexní dodávka pro všechny klienty v rámci této skupiny společností. Společnost Migros MVN tedy hledala poskytovatele, který by nabídl komplexní řešení, a rozhodla se pro nás. Objednala si celé portfolio vysokozdvižných vozíků a regálových systémů včetně konzultace, plánování a montáže ve skladu. Zároveň si objednala služby navazující na prodej, tedy servis a údržbu.

Klíč k průchodnosti

Nový regálový systém se skládá zcela z našich paletových regálů. Klienty zaujala kvalita, bezpečnost, univerzálnost použití a zkušenosti. Naše paletové regály byly přes 30 let prověřovány v mnoha aplikacích. Europalety s přesahem mají nosnost 1 000 kilogramů. Jejich statika odpovídá evropským normám pro paletové regály - EN 15512. Rovněž odpovídají všem normám EN v ostatních oblastech. Naši specialisté vybudovali sklad MVN s ocelovými regály vážícími 600 tun. S našimi moderními vysokozdvižnými vozíky tvoří dokonale koordinovaný komplexní systém.

Máte otázky?