Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Jungheinrich ve firmě Gasser
Digitalizace manuálního skladu

Operace ve skladu běží jako hodinky díky systému řízení skladu

Společnost Gasser GmbH byla založena v roce 1989 jako poskytovatel služeb pro slévárny. Rychle vyvinula svou odbornost a začala se specializovat na vývoj, kontrolu kvality a opravy litých výrobků. Společnost Gasser primárně působí v oboru výroby vozidel v závodech ve Pfaffenhofenu a Steyru.

Implementace vysoké kvality snadno a rychle

Společnost Gasser hledala kvalitu a preciznost v rámci svých skladových operací, a proto nás požádala o zavedení systému pro řízení skladu (WMS) do jejího skladu ve městě Steyr, který má 3 000 skladových míst. Zaměřili jsme se na optimalizaci procesů a zlepšení efektivity. Společnost požadovala přesný přehled skladovaných zásob a kvalitativní hodnocení jako základ pro fakturování skladových služeb. Snažili jsme se poskytnout rychlé a snadné řešení, které by dosáhlo následujícího: Vysoké úrovně spolehlivosti procesů, přesného řízení stavu zásob, co se týká jejich umístění ve skladu a množství, zlepšenou sledovatelnost a menší počet nesrovnalostí ve stavu zásob.

Konrad Gasser
ředitel Gasser GmbH, Steyr, Rakousko

„Ve společnosti Jungheinrich vidíme partnera, který jako my představuje nejlepší možnou kvalitu.“

Bezchybné řízení skladu v reálném čase

Za účelem optimalizace a modernizace skladu si společnost Gasser GmbH zvolila náš software WMS řady 2. Ruční terminály zajišťují, že optimalizační potenciál nabízený systémem WMS dosahuje svého maxima. Přijali jsme také úkol zajistit označení skladových míst. Toto inteligentní komplexní řešení zajišťuje spolehlivé, transparentní a účinné řízení skladu a k tomu navíc hodnocení pohybů v rámci skladu a času skladování.

Nejlepší zařízení pro vynikající práci

„Když jsme zjistili, o kolik snazší a lepší může naše řízení skladu být při použití softwaru, rychle jsme se rozhodli využít řešení od společnosti Jungheinrich,“ říká ředitel Konrad Gasser. „Již od začátku byl pro nás systém WMS řady 2 optimálním řešením, protože je jednoduchý, za atraktivní cenu, lze ho zavést v rámci několika týdnů a dokáže uspokojit naše individuální požadavky,“ dodává.

Máte otázky?