Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Jungheinrich ve firmě Eppendorf
warehouseNAVIGATION pro jasnou strukturu

Moderní výroba s efektivnějšími procesy

Moderní výrobní závod v Lipsku zajišťuje pro Eppendorf Zentrifugen větší efektivitu ve skladu a eliminuje zbytečná hledání.

Díky výstavbě nového závodu v Lipsku si společnost Eppendorfer Zentrifugen GmbH vytváří cestu k moderní výrobě s efektivnějšími procesy a zaměřením na své klíčové kompetence.

Společnost Eppendorfer Zentrifugen GmbH podniká v oblasti přírodních věd a vyvíjí a vyrábí systémy pro použití v laboratořích.

Žádné další zbytečné hledání

V Lipsku byl vytvořen moderní výrobní závod s rozlohou 5 340 a skladovací plochou 2 200 čtverečních metrů, který společnosti Eppendorfer Zentrifugen GmbH umožňuje implementovat efektivní procesy a zaměřit se na své základní funkce, CNC technologii, konečnou montáž a technologii chlazení.

Intralogistický koncept od společnosti Jungheinrich umožňuje klientovi centrálně řídit a kontrolovat všechny procesy – od příjmu až po výdej zboží.

Výškové paletové regály s 4 200 skladovacími místy a výškou 15,5 metrů, a také sklad malých dílů s 5 848 skladovacími místy jsou obsluhovány vysokozdvižným vozíkem s výsuvným sloupem a vysokozdvižným vozíkem do skladu s úzkými uličkami.

André Hofmann
vedoucí logistiky

„Intralogistické řešení od společnosti Jungheinrich zvýšilo ziskovost a spolehlivost procesů ve skladu. Zbytečné hledání je věcí minulosti.“

Trvale se zvyšuje spolehlivost procesu 

Systém pro řízení skladu Jungheinrich WMS s middlewarem, logistické rozhraní Jungheinrich a asistenční systém warehouseNAVIGATION zvýšily nákladovou efektivitu a bezpečnost procesu ve skladu. Optimalizací trasy ke skladovacím místům je uspořeno velké množství času a zbytečné hledání je věcí minulosti.

Dvoufázový postup přepravy ve skladu je zcela řízen systémem Jungheinrich WMS. Příchozí zboží je okamžitě skenováno a zaznamenáno, poté je přeneseno do předávací stanice pomocí vysokozdvižného vozíku s výsuvným sloupem.

Tímto způsobem jsou skladovací místa ve skladu s úzkými uličkami řízena dle přesného umístění a je k nim přistupováno poloautomaticky pomocí warehouseNAVIGATION. 

Regálový zakladač detekuje svou aktuální pozici díky transpondérům v zemi. Přístupová pozice je poté vysílána skrze rádiový datový terminál. 

Transparentní procesy díky systematické struktuře

Uspořádaná struktura systému Jungheinrich WMS v souladu s warehouseNAVIGATION zajišťuje větší ziskovost, bezpečnost procesu a transparentnost. Kombinace výše uvedeného umožňuje dosažení svázání toku zásob.

Výsledkem jsou značné úspory času, protože jsou eliminována zbytečná hledání. A protože čas jsou peníze, společnost Eppendorfer Zentrifugen GmbH je touto svou investicí velmi potěšena.

Máte otázky?