Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Automatizace - plánování
Vyšší produktivita

Automatizace logistiky

Se správným partnerem se automatizace logistiky nemusíte bát. Jako kompetentní partneři v oboru automatizace naplánujeme a zrealizujeme logistický systém v souladu s Vašimi potřebami, který zvýší produktivitu Vašich procesů.

Příklady automatizace

Nezáleží na tom, jestli stavíte novou halu, budete modernizovat nebo rozšiřovat stávající provozy. Na základě našich dlouholetých zkušeností v oboru intralogistiky jsme poskytli poradenství v oblasti automatizace procesů celé řadě malých, středních i velkých podniků po celém světě a jako generální dodavatelé jsme byli součástí kompletní realizace mnoha projektů.

Další projekty v oblasti automatizace.

Podívejte se na další reference společnosti Jungheinrich.

Více informací

Jungheinrich ve firmě Keller&Kalmbach

Prohlédněte si kompletní sortiment automatických vozíků a systémů Jungheinrich

KOMPLETNÍ PORTFOLIO AUTOMATICKÝCH SYSTÉMŮ


3 kroky k automatizaci

Jako generální dodavatelé Vám poradíme a doprovodíme Vás krok za krokem k dosažení flexibilního a výkonného řešení v oblasti automatizace. Od plánování a projektování přes realizaci a zprovoznění až po servis a technickou podporu po úspěšném dokončení projektu. 

Proces automatizace Krok 1 - plánování a projektování

K tomu, abychom pro Vás nalezli optimální míru automatizace, analyzujeme v první fázi Vaše požadavky na tok materiálu a informací. Pomocí různých nástrojů pro analýzu a vizualizaci vyhledáme potenciál pro optimalizaci a na tomto základě ověříme různé varianty řešení a vyhodnotíme je z provozně ekonomického hlediska. Po výběru optimálního řešení pro Vaše požadavky začíná přesné plánování. Vizualizujeme Vaše budoucí procesy, stanovíme rozpočet a sestavíme přesný časový plán realizace. 


Proces automatizace Krok 2 - realizace a systémová integrace

Jako generální dodavatel Vám poskytneme kontaktní osobu, která koordinuje všechny zúčastněné strany a má neustálý přehled o situaci. Tím je dosaženo maximální transparentnosti a jistoty v rámci všech fází projektu až do předání Vašeho zařízení na klíč, ve kterém všechny systémy, ať manuální, či částečně nebo plně automatizované, do sebe perfektně zapadají a harmonicky spolupracují.


Podpora Krok 3 - servis a podpora

Jsme Vám k dispozici s komplexními servisními službami a technickou podporou pro logistické systémy i po dokončení projektu. Se sítí více než 150 servisních techniků v ČR (více než 5400 ve světě) jsme Vám vždy nablízku.  Navíc je tu pro Vás 24/7 naše horká linka technické podpory, která pomocí vzdáleného přístupu dokáže okamžitě vyřešit řadu Vašich požadavků.  Zjistěte více o servisu a technické podpoře


Máte zájem o automatizaci na míru pro Váš sklad?

Regály

REGÁLY A LOGISTICKÉ SYSTÉMY

E-mail: system@jungheinrich.cz

Kontaktujte nás

Máte otázky?