Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Regály
Regálové systémy Jungheinrich

Tíha skladu leží na ramenou vědomostí a oceli.

Optimálně navržený regál je páteří Vašeho skladu. Jakmile jej instalujete, musí sloužit k uskladnění zboží, ale také musí zvládat změny. Plánování s ohledem na budoucí vývoj je proto alfou a omegou.

Společnost Jungheinrich staví již 60 let na vlastním vývoji, individuálních řešeních a nejvyšší kvalitě. Se širokým portfoliem výrobků pro skladování palet, zásobníků, systémových podložek, krabic i dlouhých materiálů umožňujeme, aby bylo všechno vždy pod střechou a na svém místě kdykoliv k dispozici. Zákazníci celého světa a různých oborů spoléhají na naše systémy, aby dosáhli podnikatelského úspěchu.

Regály

Nejlepší služby.Od plánování po poprodejní služby.

Sklad potřebuje solidní základ k tomu, aby mohl růst. Náš jedinečný přístup se o to postará. V našem paletovém regálu Jungheinrich reflektují vývojáři a statikové požadavky budoucích systémů a provádějí technické dimenzování. Přímo ve Vašem skladu plánujeme a projektujeme řešení na míru. Je jedinečné, druhé stejné neexistuje. Pokud budete chtít, pomůžeme Vám také později při každoročních kontrolách. Získáte tak všechno od jediného specializovaného dodavatele.

Marco Harder (vedoucího oddělení techniky a vývoje produktů)
Marco Harder
Vedoucí technického oddělení a vývoje produktů

„Jungheinrich upřednostňuje individuální přístup i nad rámec zákonných požadavků.“

Důkladně vyzkoušeno a otestováno.

Každý kus paletového regálu Jungheinrich prošel mnoha interními a nezávislými testy, které prokázaly jeho nosnost. Díky našim specializovaným interním testovacím stanicím zajišťujeme, že naše regálové komponenty trvale splňují očekávání našich zákazníků v oblasti kvality.

Regálový systém připravený na budoucnost je založen na partnerství.

Budování skladu je komplexní projekt, a proto je nutné, aby se případné změny budoucích požadavků zvážily již v počátku plánovacího procesu. Vývojáři našeho prvního regálového systému "Hubertus" to pochopili, důkazem je, že se dodnes používá ve skladech po celém světě. Současní odborníci společnosti Jungheinrich na tom nejsou jinak. Od prvního nápadu až po konečnou realizaci jsou po Vašem boku, analyzují Vaše procesy a vyvíjejí staticky a ekonomicky životaschopný koncept regálů.

Regály - konzultace

Co z nás dělá ideálního partnera pro regály?

Společnost Jungheinrich Logistics Systems se jako přední dodavatel regálů a skladovacích řešení specializuje na optimalizaci produktivity a efektivity skladových operací.
Regálové a skladovací systémy jsou klíčem k optimální efektivitě obrátkovosti zboží a tvoří páteř skladu. Ve společnosti Jungheinrich Vám poskytneme klíč k naplnění plného potenciálu Vašich skladových prostor, a to díky regálovým systémům, paletovým regálům, skladům na drobné díly, galeriím a dalším systémům, které jsou specifikovány na míru Vašim potřebám.

Steve Richmond,
Vedoucí oddělení logistických systémů, Jungheinrich UK.

Vyberte si ten pravý regál pro Vás!

Regálové systémy Jungheinrich

Díky velkému množství variant regálových a skladovacích systémů Vám společnost Jungheinrich poradí ve všech fázích projektu s komplexním řešením, od bezplatného plánování až po instalaci a poprodejní podporu.

Využijte veškerý prostor skladu s shuttle regály Jungheinrich.

Shuttle, pohybující se nezávisle v regálovém kanálu, umožňují zvýšit výkonn tradičních kompaktních skladových systémů.

Vertikální výtahové systémy Jungheinrich. Zlepšení efektivity vychystávání. 

Drobné díly pod kontrolou
Skladování a manipulace s drobnými díly může být obzvláště náročná. Nabízíme širokou škálu řešení, která splní požadavky Vašeho provozu, včetně systémů na míru pro Váš sklad drobných dílů, které mohou být statické nebo dynamické, v závislosti na úkolu. 

Pro dynamické skladování drobných dílů jsou k dispozici dva typy regálů, ze kterých si můžete vybrat: 

Řešení pro celý svět.

Mapa

1 Satair/Singapur

Výstavba nového skladu náhradních dílů pro letectví a kosmonautiku u jedné z předních firem na tomto segmentu trhu. Byl zaveden komplexní regálový systém, který zahrnuje posuvný regál na dlouhé zboží, policový regál a paletový sklad.

2 Universal Services/Moskva

Zřízení nového skladu hluboce mraženého zboží pro dlouholetého zákazníka a velkého hráče v oboru logistiky. Byl realizován kompaktní sklad se systémem Shuttle.

3 Grifols/Irsko

Globální farmaceutická firma vyvíjí a prodává inovativní výrobky ve více než 90 zemích. V novém skladu jsme vzájemně kombinovali ruční a automatizované části skladu.

Regály

Jedinečná řešenípro každý obor.

Svět intralogistiky je stále komplexnější. Specifická oborová řešení jsou naší odpovědí.
U společnosti Jungheinrich najdete nejen širokou paletu výrobků, které splní každý požadavek. Potkáte zde také odborníky z oboru, kteří mají fundované know-how v rámci svého trhu a nabízejí koncepce na míru od jediného dodavatele. Tím zvyšujete efektivitu a produktivitu a jste před konkurencí o délku jednoho regálu.

Poskytujeme kompletní řízení projektu a podporu zákaznického servisu po celou dobu trvání projektu. 

Jungheinrich Logistics Systems nabízí kompletní řešení zahrnující návrh a plánování, řízení projektu, realizaci na klíč a poprodejní služby po celém světě pro všechny Vaše intralogistické potřeby.

Systemkompetenz aus einer Hand

Komplexní plánování z jediného zdroje.

Komplexní plánování skladu je naší klíčovou kompetencí. Ať už ruční, částečně nebo plně automatizované, máme pro Vás to správné řešení.

Díky 60 letům zkušeností jako přední dodavatel regálových a skladovacích řešení jsme si vybudovali bohaté znalosti týkající se různých požadavků, kterým čelí jednotlivá odvětví, a toho, co potřebují od partnera pro manipulaci s materiálem. Ve společnosti Jungheinrich jsme vytvořili regálová a skladovací řešení pro všechny myslitelné způsoby využití.

Kontaktujte nás

Regály

REGÁLY A LOGISTICKÉ SYSTÉMY

E-mail: system@jungheinrich.cz

Kontaktujte nás

Máte otázky?