Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Centrála Jungheinrich - Německo
Pevný základ hodnot

Rodinný podnik

Protože jsme rodinný podnik, je pro nás trvale udržitelný rozvoj samozřejmostí. Náš úspěch budujeme na podnikatelském duchu a inovační síle našich vysoce kvalifikovaných pracovníků. Významnou předností společnosti Jungheinrich je hodnotově orientované jednání.

Budoucnost patří trvale udržitelnému myšlení a jednání

Společnost Jungheinrich založil dr. Friedrich Jungheinrich v roce 1953 v Hamburku jako rodinný podnik. Dnes patříme k předním světovým podnikům v oboru vnitropodnikové logistiky. V roce 2017 dosáhl podnik s více než 16 000 zaměstnanci celosvětového obratu 3,4 mld. Euro. O odbyt našich výrobků se stará 39 přímých prodejních společností v Evropě, Asii, Africe, Austrálii a Jižní Americe.

Strategie koncernu je zaměřena na udržitelný, ziskový růst, a tím i na zvýšení hodnoty podniku.

Naším cílem je být číslem 1 na všech evropských trzích v oblasti vnitropodnikové logistiky a dlouhodobě patřit ke třem největším poskytovatelům na světě. Chceme toho dosáhnout především organickým růstem místo rychlého úspěchu dosaženého např. nákupem jiných společností.

Naše hodnoty určují naše jednání

Náš úspěch je z velké části založen na hodnotách rodinného podniku: spolehlivost, silný pocit sounáležitosti, vzájemného respektu a serióznosti – to vše je pro nás samozřejmostí a propůjčuje to podniku stabilitu. Principy udržitelného vedení podniku – dlouhodobá odpovědnost vůči našim zákazníkům, životnímu prostředí, společnosti a vlastním zaměstnancům – jsou základním kritériem našeho každodenního jednání. Neboť v globalizované ekonomice je spolehlivost důležitější hodnotou než dříve.

Spolehlivý partner pro naše zákazníky

Dlouhodobé obchodní vztahy jsou pro nás cennější než krátkodobý zisk. Základem spokojenosti našich zákazníků jsou prvotřídní výrobky, služby a servis. Naše portfolio zahrnuje nejen vysokozdvižné a nízkozdvižné vozíky pro všechny obory a aplikace, které nabízíme jako nové vozíky, vozíky k pronájmu nebo použité vozíky. Navíc také plánujeme, vyvíjíme a implementujeme komplexní skladové systémy a automatická řešení. Abychom přitom zajistili, že se na nás mohou naši zákazníci dlouhodobě spolehnout, opíráme se ve značné míře o vlastní vývoj.

Od plánování a analýzy přes digitální řešení až po regály, skladová zařízení, technologicky vyspělá energetická řešení a celosvětovou servisní síť – to vše nabízí společnost Jungheinrich spolehlivě od jednoho dodavatele. Vždy je našim cílem optimalizovat průběhy procesů našich zákazníků, zvyšovat produktivitu ve skladu a snižovat provozní náklady.  Tím zlepšujeme také energetickou bilanci pro životní prostředí.

Vysoké standardy pro budoucnost

I v budoucnu budeme udržovat naše rodinné hodnoty v náročném prostředí mezi požadavky trhu a podnikatelskou odpovědností. Jako rodinný podnik s pevným základem hodnot se budeme rozhodující měrou podílet na utváření budoucnosti vnitropodnikové logistiky. Cílem je prosadit na trhu naše vysoká měřítka jako standardy. Podnikatelská odpovědnost za ekologii a společnost není nikdy záležitostí jednotlivce. Vždy se musí najít někdo, kdo udává směr.

Máte otázky?