Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Hamburk centrála

Nová pobočka Jungheinrich na Novém Zélandu

Jungheinrich kupuje společnost Industrial Truck Sales New Zealand Forklifts (ITS Forklifts) a zakládá na Novém Zélandu svou 41. prodejní jednotku

Společnost bude distribuovat celé své portfolio prostřednictvím stávající prodejní sítě a místních partnerů na Novém Zélandu. Společnost Jungheinrich tímto novým místem posiluje svou přítomnost na globálním trhu, aby podpořila zákazníky a partnery při dosahování jejich cílů.

Pro společnost Jungheinrich znamená získání společnosti ITS Forklifts, jednoho z předních poskytovatelů intralogistiky na Novém Zélandu, rozšíření přímé prodejní sítě v asijsko-pacifickém regionu. Společnost ITS Forklifts je již více než 25 let výhradním partnerem pro produkty Jungheinrich na Novém Zélandu a má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje a servisu vozíků.

Dr. Lars Brzoska
generální ředitel společnosti Jungheinrich AG

"Jsme potěšeni, že po 25 letech úspěšné spolupráce můžeme rozšířit naši rodinu Jungheinrich na Novém Zélandu o společnost ITS Forklifts."

Dr. Lars Brzoska, generální ředitel společnosti Jungheinrich AG, řekl: "Jsme potěšeni, že po 25 letech úspěšné spolupráce můžeme rozšířit naši rodinu Jungheinrich na Novém Zélandu o společnost ITS Forklifts. Díky této akvizici můžeme našim zákazníkům a partnerům nabídnout ještě rozsáhlejší portfolio produktů a osvědčený servis Jungheinrich. Velmi se těšíme, až budeme moci přivítat naše nové kolegy v týmu. Díky jejich odbornosti a znalostem trhu budeme společně ještě úspěšnější."

Společnost ITS Forklifts má na novozélandském trhu silnou pozici podpořenou velmi dobře zavedenou sítí více než deseti partnerských prodejců. Společnost Jungheinrich posílí a bude dále rozvíjet vztahy s prodejci na celém Novém Zélandu.

Máte otázky?