Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Arculus - robot
Tvoříme budoucnost intralogistiky

arculus novým členem skupiny Jungheinrich

Dvě společnosti, jejichž cílem je dosáhnout udržitelnosti prostřednictvím efektivní automatizace se spojily, aby vytvořily průkopnická automatizační řešení pro Vaše podnikání.

Automatizace je jádrem strategie společnosti Jungheinrich a proto do ní i nadále investujeme a inovujeme ji, abychom podpořili priority našich zákazníků. V rámci zajímavého vývoje, který podtrhuje náš závazek k průkopnickým technologiím, se Jungheinrich AG spojil se společností arculus GmbH, inovativní začínající firmou s vedoucí pozicí na trhu autonomních technologií.

Společnost arculus - softwarová a robotická firma.

Společnost arculus, založená v roce 2016, je softwarová a robotická firma, která se snaží o uskutečnění modulární výroby. Společnosti Jungheinrich a arculus sdílejí společné cíle, hodnoty a závazek zajistit zákazníkům snadné, rychlé a efektivní dosažení jejich cílů v oblasti automatizace.

arculus - robot

Kompletní portfolio automatizace

Přidání arculee AMR (Autonomního Mobilního Robota) Jungheinrich rozšiřuje portfolio automatizačních řešení a umožňuje jejich využití v oblastech, jako je přeprava pod nákladem a vychystávání zboží na objednávku na bázi autonomních robotů. Jde zejména o využití ve spodních úrovních skladu. Nyní Vám můžeme nabídnout mobilní roboty, které splní všechny Vaše požadavky. 
Na základě standardizovaného rozhraní VDA 5050 poskytuje společnost arculus řídicí systém spravující AGV/AMR různých dodavatelů, což znamená, že je možné podporovat všechny způsoby využití automatizačních řešení se systémy od různých výrobců - to vše v jednom řešení.

Dr. Lars Brzoska
CEO Jungheinrich AG

"Společně se společností arculus využíváme synergie růstu pro automatizovanou intralogistiku. Jedná se o novou kapitolu ve vývoji skladu budoucnosti."

Jungheinrich a arculus mají mnoho společných cílů

Kromě synergie německých společností se silnou reputací v oblasti inženýrství a uznávanými výsledky v oblasti výzkumu a vývoje se společnosti Jungheinrich i arculus zavázaly k dodržování vysokých standardů kvality a do centra svých aktivit staví požadavky zákazníků. Společně také usilujeme o dosažení udržitelnosti prostřednictvím efektivity automatizace.
Spojení přináší společnosti arculus ještě větší sílu na její cestě automatizace, která je hnací silou přechodu světa na flexibilní, efektivní a udržitelný způsob výroby. Díky spolupráci bude Vaše firma těžit z kombinace rozšířeného portfolia mobilních robotů a globálních zdrojů, včetně poprodejních služeb, které splní Vaše potřeby i v těch největších projektech.

Dr. Fabian Rusitschka
CEO arculus GmbH

"Ve společnosti Jungheinrich jsme našli skvělou příležitost, jak pokračovat v celosvětovém přechodu na flexibilní, efektivní a udržitelný způsob výroby."

Společná cesta k automatizaci

Přidání robotů do intralogistického procesu zajišťuje novou úroveň flexibility, kontroly a vyšší efektivity. Rovněž podporuje neustálé zlepšování prostřednictvím zrychleného učení se. Pro Vás jako zákazníka představuje spojení začínajícího lídra v oblasti robotizace se stabilitou důvěryhodné, dlouhodobě fungující a prověřené globální firmy, snadný přístup k inovacím bez rizika.

Společnosti Jungheinrich a arculus mohou společně uspokojit Vaše potřeby v oblasti průkopnických automatizačních řešení, která lze rychle rozšiřovat, což usnadňuje rychlé a efektivní dosažení Vašich cílů - automatizace z jednoho zdroje.

Máte otázky?