Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Ochrana strojů

Ochrana vozíků

K zajištění disponibility Vašich vozíků nestačí pouze pravidelná údržba a opravy. Důležitým aspektem je také prevence nehod. Naše asistenční systémy a služby Vám pomohou zvýšit bezpečnost provozu ve skladu.

Bezpečnost

Senzor otřesů

Prevence poškození.

Senzor otřesů od společnosti Jungheinrich stanoví reakci vozíku při nárazech a kolizích. Analýzou shromážděných dat předchází dalším škodám. Modul senzoru reaguje na nárazy vozíku a generuje zvukový nebo vizuální signál. Vozík je automaticky uveden do klidového stavu a může být opět aktivován transpondérem nebo pomocí ovládací jednotky. Senzor otřesů můžete snadno a cenově výhodně dodatečně instalovat na vozíky Jungheinrich.

Výhody pro Vás:

  • Prevence nehod a více bezpečnosti ve skladu
  • Snížení míry škod na vozících způsobených kolizemi
  • Snadná a cenově výhodná dodatečná instalace

Snímač otřesů

Prevence poškození nárazem.

Snímač otřesů Jungheinrich zaznamenává reakci vozíku na nárazy způsobené nehodou a zároveň analýzou získaných dat předchází dalším škodám. Senzor reaguje na nárazy a spustí akustickou a vizuální výstrahu. Vozík se automaticky vypne a může být znovu aktivováno pomocí transpondéru nebo řídicí jednotky. Snímač otřesů lze snadno a s nízkými náklady dodatečně namontovat do vozíků Jungheinrich.

Výhody:

  • Prevence nehod a zvýšení bezpečnosti ve skladu
  • Zamezení poškození vozíků nárazem
  • Snadná a nákladově efektivní dodatečná montáž

Kontaktujte nás:

Máte otázky?