Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Jungheinrich PowerCube - Fastbolt

Fastbolt objednává Jungheinrich PowerCube

Velké množství úložného prostoru na malé ploše.

  • Efektivní a kompaktní sklad pro automatizované skladování drobných dílů
  • Více než 18 000 skladovacích míst na pouhých 480 metrech čtverečních.
  • Flexibilní škálovatelnost kapacity a výkonu umožňuje další růst.

Velkoobchod se šrouby Fastbolt si objednal systém Jungheinrich PowerCube. Inovativní kompaktní automatický sklad boxů zaujal dovozce spojovacího materiálu z Gronau ve Vestfálsku svým jedinečným využitím prostoru, maximální flexibilitou, vysokým výkonem a jednoduchou fyzickou i digitální integrací do stávajícího skladu. Společnost Fastbolt bude automatizovat skladování drobných dílů pomocí prostorově úsporného skladu Jungheinrich PowerCube. Na ploše pouhých 480 metrů čtverečních nabízí kompaktní sklad místo pro více než 18 000 boxů na drobné díly - každý s nosností až 50 kilogramů. Díky této mimořádně vysoké hustotě skladování může společnost Fastbolt snadno integrovat systém Jungheinrich PowerCube do svého stávajícího skladu, včetně stávající koncepce protipožární ochrany.

Ekkehard Beermann
Jednatel společnosti Fastbolt Schraubengroßhandels GmbH.

"Přestavbou našeho skladu drobných dílů z vysokoregálových paletových regálů na PowerCube optimalizujeme využití skladovacích prostor a zároveň výrazně zvyšujeme efektivitu vychystávacích procesů."

Pět speciálních vozíků PowerCube zajišťuje rychlou nakládku a vykládku boxů s drobnými díly. Rychlostí až 4 m/s mohou vozíky současně přepravovat dva boxy, každý s až nákladem 50 kg, na tři vychystávací stanice. Lithium-iontové baterie vozíků se během provozu dočasně nabíjejí na příslušných pracovních stanicích, přičemž konektory jsou umístěny na vozíku a nabíjecí kontakty na regálovém systému. Vzhledem k tomu, že se vozíky pohybují pod regály systému PowerCube zcela automaticky, nabízí kompaktní sklad boxů oproti jiným systémům rozhodující výhodu v tom, že ho lze flexibilně stavět směrem nahoru a také přizpůsobit individuálním tvarům střech. Díky škálovatelnému počtu vozíků lze při zvýšení poptávky nebo rozšíření sortimentu obrátkovost zboží v systému Jungheinrich PowerCube upravovat podle potřeby. Přidáním libovolného počtu kanálů se sloupcem boxů lze také snadno rozšířit kapacitu systému a přizpůsobit ji budoucímu růstu.


 

Máte otázky?