Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Konektivita vozíků Jungheinrich
Konektivita vozíků

Posouváme digitalizaci a propojení techniky

Konektivita díky telemetrickým jednotkám v každém novém vozíku Jungheinrich. Zákazníci získají zdarma startovací sadu Jungheinrich FMS.

Posouváme propojení manipulační techniky na novou úroveň. Za tímto účelem jsou nové vozíky standardně vybaveny telemetrickými jednotkami přímo z výroby. Aby mohli zákazníci začít s digitální správou flotily vozíků, obdrží zdarma startovací sadu pro nový systém správy flotily vozíků - Jungheinrich FMS.

Pokračujeme v digitalizaci a propojování intralogistiky

Za tímto účelem standardně vybavujeme všechny nově objednané vozíky vyrobené v evropských závodech telemetrickými jednotkami. Vozíky Jungheinrich jsou tak plně propojitelné již z výrobního závodu a připravené na inteligentní integraci ve skladu. Pomocí systému pro správu flotily vozíků Jungheinrich FMS mohou zákazníci tato data využít k optimálnímu rozmístění své flotily.

Zákazníci společnosti Jungheinrich nyní obdrží startovací sadu Jungheinrich Fleet Management System zdarma při nákupu nového vozíku. Starter Kit má pět základních funkcí: správu zásob, správu polohy, správu uživatelů, provozní dobu a zákaznický servis Call4Service. V oblasti správy zásob a polohy poskytuje systém Jungheinrich FMS celkový přehled o velikosti a složení flotily vozíků na místní i globální úrovni. Prognóza provozních hodin pomáhá koordinovat provoz a umožňuje rychle identifikovat vozíky se vysokým nebo nízkým využitím. Pomocí funkce Call4Service mohou zákazníci kdykoli pohodlně kontaktovat zákaznický servis Jungheinrich a získat ucelený přehled o otevřených a ukončených servisních výjezdech.

Christiane Pilz
Vedoucí oddělení digitálních produktů společnosti Jungheinrich

"Data jsou dnes jedním z nejcennějších zdrojů ve skladu. Nyní se snažíme, aby tato data mohli naši zákazníci snadno a efektivně využívat."

"Konektivita je základním klíčem k další optimalizaci intralogistiky. Díky lepšímu a rychlejšímu zpracování informací pomocí našeho systému Jungheinrich FMS zefektivňujeme sklady našich zákazníků," říká Christiane Pilz, vedoucí oddělení digitálních produktů společnosti Jungheinrich

Díky telemetrickým jednotkám získávají naši zákazníci prostřednictvím systému Jungheinrich FMS v reálném čase údaje o stavu a využití svých vozíků, aby mohli optimálně řídit svou flotilu. Přenos dat do cloudu Jungheinrich probíhá obvykle prostřednictvím mobilního připojení, ale lze jej realizovat i prostřednictvím WiFi.

Christiane Pilz
Vedoucí oddělení digitálních produktů společnosti Jungheinrich

"Pokud naši zákazníci souhlasí s tím, že s námi budou sdílet údaje o využití svých vozíků, poskytuje nám to také důležité informace o jejich skutečném využití."

"Díky tomu můžeme naši nabídku řešení ještě pružněji, individuálněji a atraktivněji přizpůsobit potřebám zákazníků," říká Pilz. "Patří sem například dálková diagnostika pro cílené zkrácení nebo zamezení prostojů prostřednictvím efektivnějšího servisu nebo inteligentní energetická řešení jako základ pro řízení energie s optimalizovanými náklady a spotřebou."

Máte otázky?