Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Automatizace ve společnosti Sartorius Stedim

Automatizujeme budoucí logistický závod společnosti Sartorius Stedim Biotech ve Francii

Jungheinrich zajišťuje automatizaci nového logistického závodu společnosti Sartorius Stedim Biotech o rozloze 15 000 m2 ve francouzském Aubagne.

Jungheinrich dodá kompletní automatické řešené pro společnost Sartorius Stedim Biotech, předního partnera biofarmaceutického průmyslu. Po akvizici společnosti arculus (v roce 2021), skupiny Storage Solution Group (na začátku roku 2023) a kompletní akvizici společnosti Magazino (v srpnu 2023) zařadil Jungheinrich automatizaci do centra své růstové strategie a prostřednictvím této nové zakázky pokračuje v zavádění svých automatizovaných řešení. 

V rámci této spolupráce budeme instalovat nejmodernější automatický systém v budoucím logistickém skladu v sídle společnosti Sartorius Stedim Biotech ve francouzském Aubagne. Výstavba má být zahájena v letošním roce. Prostřednictvím tohoto partnerství pomáháme logistice společnosti Sartorius výrazně se rozvíjet, zvyšovat efektivitu, flexibilitu a produktivitu.

Nový logistický areál, jehož otevření je naplánováno na začátek roku 2025, bude vybaven celou řadou vybavení od Jungheinrich, například vysokoregálový sklad obsluhovaný třemi automatickými regálovými zakladači EKX 516ka, automatický sklad pro drobné díly typu miniload a síť paletových a přepravkových dopravníků. Vybudován bude také zásobovací sklad, v němž jsou pracovní stanice zásobovány podle principu zboží k člověku. Spojení s výrobním prostorem je rovněž automatizováno prostřednictvím mobilních robotů EKS 215a. Vybavené bude kompletně řízeno systémem Warehouse Control System společnosti Jungheinrich. 

Sylvia Monteagudo
Manažerka prodeje a rozvoje obchodu automatizovaných systémů Jungheinrich Francie

"Zásobování výrobní linky, zejména ve farmaceutickém průmyslu, je velkou výzvou pro zajištění kvality."

"Jsme hrdí na to, že můžeme společnosti Sartorius Stedim Biotech nabídnout kompletní logistické řešení odpovídající jejím ambicím. Zásobování výrobní linky, zejména ve farmaceutickém průmyslu, je velkou výzvou pro zajištění kvality, proto je důležité mít spolehlivé, škálovatelné a flexibilní automatizované řešení," uvádí Sylvia Monteagudo, manažerka prodeje a rozvoje obchodu automatizovaných systémů společnosti Jungheinrich ve Francii. 

"Toto nové zařízení nám umožní zefektivnit naše logistické procesy, zkrátit dobu zpracování objednávek a navýšit naši skladovací kapacitu. Díky automatizaci našeho pracoviště budeme moci rychleji reagovat na rostoucí požadavky trhu, zvýšit naši konkurenceschopnost a nabídnout zákazníkům ještě spolehlivější služby," vysvětluje Valentin Curmi, vedoucí logistických projektů ve společnosti Sartorius Stedim Biotech France.


Máte otázky?