Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Projektové služby
Krok za krokem k inteligentnímu komplexnímu řešení

Projektové služby

Najděte vhodné řešení intralogistiky a čerpejte z výhod našich dlouholetých zkušeností a našeho projektového servisu. Jako kompetentní partner budeme s vámi od analýzy a optimalizace vašeho stávajícího zařízení po zcela nový logistický systém.

Úspěšná automatizace se správným partnerem.

Váš projekt v dobrých rukách. Prvotřídní projektové služby

Přejete si nastavit své logistické procesy ke zvládání nových výzev trhu nebo ke splnění požadavků nového zákazníka? Kde je „kouzelné tlačítko“, které je rozhodující pro dosažení vašeho cíle? A do jaké míry je váš nový logistický systém perspektivní pro budoucnost? Vsaďte pro svůj projekt na kompetentního partnera, prvotřídní služby a trvale udržitelné koncepce chytrého systémového řešení. Jsme na téhle cestě s vámi od prvního poradenství v oblasti toku materiálu, přes plánování logistiky a projekt až po realizaci vašeho nového logistického zařízení. Jako generální dodavatel vám přitom poskytneme vaši vlastní kontaktní osobu, která koordinuje všechny zúčastněné profese a má neustálý přehled. I po úspěšném dokončení projektu se můžete spolehnout na náš bohatý program poprodejních služeb s hustou sítí vlastních techniků zákaznického servisu po celém světě. Vaše zařízení tak zůstane trvale na kurzu úspěchu.

Odborníci pro váš logistický projekt od plánování po opravy

Pro každou výzvu v oblasti logistiky existuje vhodné řešení. Projektový servis znamená, že spolu s vámi navrhneme váš logistický systém na míru a implementujeme jej přesně do rámce vašich strategických úvah. Za vaší ústřední kontaktní osobou přitom stojí tým odborníků na analýzu toku materiálu, projektování, simulaci, správu skladu a řízení vozíků, uvedení do provozu a údržbu. Projektový tým o vás bude pečovat po celou dobu projektu. Výhoda pro vás: Po celou dobu projektu budete mít vlastní kontaktní osobu, která koordinuje všechny zúčastněné profese a má neustálý přehled.

Projektový management: všechno do sebe zapadá

Výsledkem mnohokrát prověřeného procesu řízení projektu je perfektní sklad od A do Z. Proces začíná vaším přáním změny a naším prvním společným rozhovorem. Analýza toku materiálu přináší do rozboru skutečného stavu všechna relevantní čísla, data a fakta. Tyto informace jsou základem pro návrh změny a zlepšení situace ve skladu a hrubé plánování vašeho nového skladového systému. Rozhodnutí pro ideální vhodné intralogistické řešení pro vás je z 80 procent provedeno na základě faktorů hospodárnosti. Teprve potom je na programu přesné plánování. K tomu patří další kritické ověření všech předpokladů a očekávání. Teprve až „všechno sedí“, implementujeme váš nový logistický systém. Po dokončení projektu vám předáme nový sklad a zaškolíme vaše zaměstnance pro novou techniku a procesy. Pokud by později došlo k nečekaným problémům, je vám připraven náš tým pomoci. Projektový servis chápeme jako komplexní službu od koncepce po úspěšný provoz.

Zjistěte více informací o projektových službách:

Podpora Jungheinrich

RECEPCE JUNGHEINRICH

E-mail: info@jungheinrich.cz

Kontaktujte nás

Máte otázky?