Call4Service
+420 313 333 111 Telefon
Kontaktní formulář
Newsletter
Regálové zakladače pro drobné díly
Regálové zakladače

Regálové zakladače drobných dílů

Regálový zakladač pro drobné díly Jungheinrich STC 2B1A
 

STC 2B1A

  • Vysoce dynamický regálový zakladač 
  • Nejvyšší stupeň energetické efektivity
  • Flexibilní možnosti úpravy modulárním systémem 
  • Maximální využití prostoru
  • Snížené provozní náklady

Regálový zakladač (ASRS - AKL) pro automatizovaný sklad drobných dílů STC 2B1A je vynikající pomocník pro dosažení maximální efektivity ve Vašem skladu. Díky integrovanému akumulátoru a inovativní konstrukci umožňuje prostorově úsporné skladování drobných dílů v bedýnkách, krabicích a dalších úložných systémech.

Miniload Vás přesvědčí vysokou dynamikou pojezdu i menšími rozměry předpolí a na výjezdu z regálů. Mezi výhody zakladače patří vysoká efektivita a minimální spotřeba energie. Ta je zajištěna odlehčenou konstrukcí a speciálními zásobníky energie (SuperCaps), které jsou optimálně přizpůsobené jízdním charakteristikám manipulace s nákladem. Akumulátory energie SuperCaps umožňují inteligentní a hospodárný energetický management. Při brzdění se energie ukládá v SuperCaps a pro potřeby následného zrychlení se vede zpět do hnací soustavy. Tím se výrazně snižuje spotřeba elektrické energie a výše potřebného příkonu z elektrické sítě, což vede k celkovému snížení provozních nákladů.

Zakladač STC 2B1A nabízí díky inovativní koncepci kolejnic a pohonu s omega jednotkou pojezdu (integrovanou v patě sloupu) minimální rozměry ve své třídě, a tím podstatně zvyšuje kapacitu skladu.Nová modulární konstrukce sloupu kromě toho umožňuje flexibilní možnost úpravy zakladače.

V firmě Maso-Profit s.r.o. už nikdo neběhá s nožem po schodech!

V pražských Hrdlořezích jsme nainstalovali plně automatický sklad na drobné díly - Miniload. Ve skladu operuje zakladač Jungheinrich STC2B1A.

Výhody

Regálové zakladače drobných dílů
Regálové zakladače pro drobné díly

Regálové zakladače pro drobné díly
Regálové zakladače pro drobné díly

Máte otázky?