31.03.2016

Úspěšná prezentace společnosti Jungheinrich na veletrhu LogiMAT 2016

14. mezinárodní veletrh distribuce, materiálových a informačních toků LogiMAT 2016 ve Stuttgartu zaznamenal rekord v počtu návštěvníků, vystavovatelů a velikosti výstavní plochy. Jungheinrich jako největší vystavovatel představil od 8. do 10. března na ploše více než 800 metrech čtverečních ve dvou stáncích četné novinky, inovované výrobky a řešení a ukázal svou komplexní kompetenci ve vnitropodnikové logistice.

Jungheinrich na veletrhu LogiMAT 2016

Úspěšná účast na veletrhu s velmi dobrým ohlasem návštěvníků potvrzuje naše přední postavení na trhu řešení vnitropodnikové logistiky“, shrnuje spokojeně dr. Lars Brzoska, člen představenstva odbytu Jungheinrich AG, a chválí vysokou kvalitu a odbornost návštěvníků a uskutečněných jednání.

Enormní zájem návštěvníků zaznamenala prezentace nového vysokozdvižného vozíku pro úzké uličky EKX 516. Na speciálně vytvořené jízdní dráze mohli návštěvníci vidět vozík v provozu a sami si během jízdy vyzkoušet nové asistenční systémy a výkonové moduly. Velký zájem byl i o automatizované přepravní vozíky Jungheinrich Auto Pallet Mover (APM), které byly představeny přímo v akci na předváděcí ploše o velikosti 70 čtverečních metrů. Jak snadno a ergonomicky se ovládá vertikální výtahový zakladač Jungheinrich LRK, si mohli zájemci vyzkoušet při objednávce a následném vychystání informačních materiálů.

Nové Li-Ion vozíky s maximálně kompaktními rozměry

To, že LogiMAT udává trend vývoje vnitropodnikové logistiky, se ukázalo i u četných inovací na stánku Jungheinrich. K nim patři také světově nejkratší univerzální vozík - EMD 115i s Li-Ion technologií. Vozík s nosností 1500 kg určený pro použití v obchodech a skladech odpovídá koncepci nového designu Jungheinrich a vyznačuje se velmi kompaktním provedením a velmi malým poloměrem otáčení. Baterie o hmotnosti pouhých 14 kg a kapacitě 40 Ah se dá rychle a snadno nabít vestavěným nabíjecím přístrojem. Díky krátkým dobám nabíjení má vozík vysokou disponibilitu a je velmi vhodný pro dvousměnný a třísměnný provoz.

„Přes 85 procent naší flotily je připraveno pro technologii Li-Ion. U typu EMD 115i využíváme úzké provedení Li-Ion baterie pro nový, kratší design vozíků. Jungheinrich uvede během roku na trh další sériové vozíky s technologií Li-Ion“, vysvětluje dr. Lars Brzoska s ohledem na účast na dalších veletrzích bauma v Mnichově a CeMAT v Hannoveru.

Na vlastním stánku v „softwarové hale 7“ představil Jungheinrich svůj nový systém správy skladu (Warehouse Management System) určený zejména pro malé a střední podniky. Modulárně rozšířitelný systém Jungheinrich WMS Series 2 řídí každý sklad – ručně nebo automatizovaně – a optimalizuje přitom cesty a přístupy ke skladu. Kromě příznivé ceny přesvědčuje toto řešení také snadným připojením k jakémukoliv zákaznickému systémovému prostředí a krátkými lhůtami implementace.

Online dotaz

Máte dotaz k našim produktům nebo
službám? Zašlete nám svůj dotaz!
Dále

Newsletter přihlášení
Profishop aanbiedingen
  • EJC-M: Ideální pomocník!

Nakupujte zde:

cena od 93 400 Kč! Navštívit E-SHOP